E-bikez

Terug naar vorige pagina
Over E-bikez

Het Nederlandse elektrische fietsmerk E-bikez ontwerpt vanaf 2011 comfortabele en gebruiksvriendelijke e-bikes met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Zij hanteren een concept met service aan huis, zo wordt elke e-bike gratis rijklaar gemaakt en bezorgt. E-bikez verzorgt alle service en garantie (kosteloos) aan huis of op het werk. Je kunt de e-bikes kosteloos thuis of op het werk uitproberen met de vrijblijvende proefritservice. Dat E-bikez 100% achter haar producten staat is wel duidelijk, zo heb je na aankoop standaard 14 dagen bedenktijd (tijdens deze periode mag de e-bike gewoon gebruikt worden).

Prijs kwaliteit

E-bikez maakt geen gebruik van de tussenhandel, waardoor prijs/kwaliteit optimaal is en je dus niet te veel betaald. Het best verkochte model ‘Spark’ is er nu in drie uitvoeringen: de Spark Go-N7 13Ah (€1349), de Spark ONE 13 Ah(€1499) en de Spark evo 13 Ah (€1799). De Spark evo is uitgerust met een krachtige middenmotor (90Nm)en krachtsensor. Kijk voor meer informatie op: www.e-bikez.nl

Als beste getest

De nationale e-bike test uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf, wijst uit dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. In de categorie ‘E-bikes tot €1999,-’ kwam de voordeligste e-bike uit de test, de Spark ONE (13 Ah €1499,-) als winnaar uit de bus. Al eerder werd de Spark ONE als beste getest tot €1499,- door elektrischefietsen.com, het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux.

Daarom E-bikez!

- Hoge kwaliteit voor scherpe prijs
- Zeer goede garantievoorwaarden (5 sterren/certimark)
- Proefritten en service aan huis of werk
- Persoonlijk, servicegericht en betrouwbaar
- 14 dagen bedenktijd na aankoop
- Servicebeurt aan huis of op het werk
- Zeer goede beoordelingen klanten
- Winnaar Nationale e-bike test 2015, door Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf
- Winnaar test elektrischefietsen.com 2014/2015


Gratis proefrit aan huis

Oordeel zelf en vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis proefrit aan huis of op het werk aan.
Voor meer informatie kijk op: www.e-bikez.nl.

Volg ons via:
Download Brochure'sBekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Het ideale model nog niet gevonden?

Heb jij je ideale model nog niet gevonden? Gebruik dan de eenvoudige keuzehulp voor het vinden van de ideale e-bike!