MERKEN
MERKEN

E-bikez

17 reviews

Over E-bikez

Het Nederlandse elektrische fietsmerk E-bikez ontwerpt vanaf 2011 comfortabele en gebruiksvriendelijke e-bikes met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Zij hanteren een concept met service aan huis, zo wordt elke e-bike gratis rijklaar gemaakt en bezorgt. E-bikez verzorgt alle service en garantie (kosteloos) aan huis of op het werk. Je kunt de e-bikes kosteloos thuis of op het werk uitproberen met de vrijblijvende proefritservice. Dat E-bikez 100% achter haar producten staat is wel duidelijk, zo heb je na aankoop standaard 14 dagen bedenktijd (tijdens deze periode mag de e-bike gewoon gebruikt worden).

Prijs kwaliteit

E-bikez maakt geen gebruik van de tussenhandel, waardoor prijs/kwaliteit optimaal is en je dus niet te veel betaald. Het best verkochte model ‘Spark’ is er nu in drie uitvoeringen: de Spark Go-N7 13Ah (€1349), de Spark ONE 13 Ah(€1499), de Spark evo 13 Ah (€1799). De Spark evo en VOLT evo (heren uitvoering van de Spark evo) zijn uitgerust met een krachtige middenmotor (90Nm). Dit jaar lanceert E-bikez haar nieuwe e-bike ''NeXt''. Deze beschikt over een middenmotor, hydraulische schijfremmen en traploos schakelen van NuVinci. Kijk voor meer informatie op: www.e-bikez.nl

Als beste getest

De nationale e-bike test uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf, wijst uit dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. In de categorie ‘E-bikes tot €1999,-’ kwam de voordeligste e-bike uit de test, de Spark ONE (13 Ah €1499,-) als winnaar uit de bus. Al eerder werd de Spark ONE als beste getest tot €1499,- door elektrischefietsen.com, het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. In 2016 werden de Spark Go en de Spark evo ook als beste getest door elektrischefietsen.com.

Daarom E-bikez!

- Hoge kwaliteit voor scherpe prijs
- Zeer goede garantievoorwaarden (5 sterren/certimark)
- Proefritten en service aan huis of werk
- Persoonlijk, servicegericht en betrouwbaar
- 14 dagen bedenktijd na aankoop
- Servicebeurt aan huis of op het werk
- Zeer goede beoordelingen klanten
- Winnaar Nationale e-bike test 2015, door Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf
- Winnaar test elektrischefietsen.com 2014/2015/2016

Gratis proefrit aan huis

Oordeel zelf en vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis proefrit aan huis of op het werk aan.
Voor meer informatie kijk op: www.e-bikez.nl.