MERKEN

Ebike Das Original elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Ebike Das Original elektrische fietsen

Het unieke aan de Ebike Das Original elektrische fietsen is dat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Dus geen assemblagelijnen, maar juist individuele verzamelstations, waar een technicus “zijn” EBIKE assembleert en na voltooiing test. Op deze Ebike Das Original pagina vind ke de elektrische fiets collectie van Ebike Das Original. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van Ebike Das Original gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Ebike Das Original elektrische fietsen

Wij zijn dé importeur van een van ‘s werelds meest succesvolle elektrische fiets fabrikanten, het Duitse Ebike Das Original. Ebike, gevestigd nabij Osnabrück, produceert, ontwikkelt en ontwerpt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met het betrouwbare Bosch systeem. Het unieke van deze fietsen is, dat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Dus geen assemblagelijnen, maar juist individuele verzamelstations, waar een technicus "zijn" EBIKE assembleert en na voltooiing test. Precies zoals het hoort in een speciaalzaak.

Dat dit kunstige staaltje vakmanschap enorm wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de vele lovende kritieken over het merk in vakbladen en social media zowel in binnen- als in buitenland. Dit merk verdient een speciale plek op de Nederlands markt en daarom hebben wij, John Vermeulen, Ronald Breeman, Mark Vermeulen en Rob Laarman de handen ineen geslagen en zijn we een unieke samenwerking aangegaan met Ebike Das Original. En daar kan jij de vruchten van plukken!

E-bikeverzekering

Schade aan jouw e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker jouw e-bike! Zo kom je niet met lege handen te staan en kun je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

In september 2019 deze fiets gekocht, ben er heel blij mij Fietsplaza in Limmen adviseerde mij al dat dit een topfiets is en dat ik daar geen spijt van zou krijgen. En inderdaad het is een topper met een zeer hoog actieradius, en heel stabiel, goede veerkracht en op hobbelige wegen .een echte aanrader dus. Heb hier niets aan toe te voegen, alles klopt wat mij belooft is 👍