MERKEN

Forza elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Forza elektrische fietsen

Forza elektrische fietsen is een Nederlands familiebedrijf en biedt elektrische fietsen met een goeie prijs/kwaliteit verhouding. Op deze Forza pagina vind je de elektrische fiets collectie van Forza. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Forza gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”.

Meer informatie over het merk? 

Naast het leveren van hoge kwaliteit elektrische fietsen tegen aantrekkelijke tarieven, heeft het familiebedrijf uit Nunspeet een goede service hoog in het vaandel staan. Iedere klant van Forza Fietsen moet fluitend en tevreden de deur uit gaan en dagelijks optimaal fietsplezier kunnen beleven aan hun elektrische fiets. Of het nu is voor recreatief gebruik, woon-werkverkeer of de dagelijkse fietstochten met (klein) kinderen en boodschappen. Van moederfiets tot seniorenfiets, van transportfiets tot driewieler met extra lage instap. Forza elektrische fietsen zijn voor iedereen…

Forza Fietsen is door de ANWB met maar liefst 4 sterren beoordeelt, en in de Elektrischefietsen.com Test 2017 is de Forza Toscane in twee categorieën als beste uit de test gekomen. Zowel op basis van prijs-/kwaliteit verhouding als Overall Score!

Gratis brochure en vrijblijvende (thuis)demonstratie
De brochure van Forza Fietsen vraagt u gratis aan via hun website en ook is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een afspraak te maken voor een thuisdemonstratie, zodat je in jouw eigen omgeving de elektrische fietsen kunt uitproberen.

Bezoek het Forza E-bike Experience Center in Nunspeet
Je bent meer dan welkom in het E-bike Experience Center van Forza Fietsen te Nunspeet, waar je alle elektrische fietsen gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Jij kunt altijd binnenlopen tijdens de openingstijden of een afspraak maken. De vriendelijke fietsspecialisten van Forza zorgen dat de koffie of thee voor je klaar staat!

De complete collectie elektrische fietsen van Forza Fietsen vind je op www.forzafietsen.nl.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.