MERKEN

Giant elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Giant elektrische fietsen

Giant is 40 jaar geleden opgericht met als doel om betere fietsen te bouwen. Destijds stelden wij ons een wereld voor waarin fietsen plezierig zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. Vandaag de dag is Giant namelijk de grootste fietsfabrikant ter wereld, met verkooppunten in alle grote markten. Op deze pagina vind je  Giant elektrische fietsen. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Giant gebruiker? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Giant elektrische fietsen

Ook op het gebied van elektrische fietsen heeft Giant een leidende rol verworven. In 2001 introduceerden wij al onze eerste elektrische fiets de “Giant Lafree”. Sindsdien volgden er vele ontwikkelingen van onze elektrische modellen. Ook dit jaar bieden wij weer een brede collectie elektrische fietsen aan, waardoor wij altijd een model bieden dat past bij jouw behoefte. Zo is er de keuze uit een midden- of voorwielmotor . Wilt u vrijblijvend een proefrit maken? Dat kan! Kijk even op onze website waar uw dichtstbijzijnde dealer zich bevindt.

E-bikeverzekering

Schade aan jouw e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker uw e-bike! Zo kom je niet met lege handen te staan en kan je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Fantastische fiets , licht en geruisloos , rijdt zeer aangenaam. Het schakelen gaat moeiteloos en de remmen zijn prima, ik heb nog 2 andere elektrische fietsen en deze is de beste. Echt een aanrader!
Begin juni 2018mijn eerste e bike gekocht. De Giant Prime is een sterke fiets die mij moeiteloos door de heuvels van Zuid Limburg en Frankrijk laat rijden. Met de accu 500 rijdt je 100 km in zijn hoogste stand. Minpunt is de plaats van de fietssleutel waar ik me regelmatig aan stoot. De sleutel staat nu al krom. Ook heb ik nu al vijf lekke banden gereden binnen zes weken. Toeval of is de kwaliteit van de banden matig tot slecht?