MERKEN
MERKEN

i:SY

1 review

i:SY houdt het compact

Een bijzonder concept. Dat is precies wat i:SY te bieden heeft. Compacte fietsen, leverbaar in één ‘one size for all’ framemaat, die dankzij een uitgekiende geometrie ‘meegroeit’ met de lengte van de berijder. Leverbaar als normale fiets, maar ook via een interessant aanbod aan elektrische aangedreven varianten.

Door de bijzondere geometrie hebben die i:SY fietsen een vlakke zithoek, waardoor je in alle lengte zonder problemen goed kracht kan zetten bij een rechte zithouding. Daardoor is comfortabel fietsen gegarandeerd voor mensen, die in lengte variëren van 150-195 cm.

De compacte en daardoor zeer wendbare fietsen van i:SY voelen zich als een vis in het water in de grote stad. Maar ook in de caravan, camper of op de boot. Ideaal vervoersmiddel voor vakantiegangers, maar ook voor mensen die aan woon-werk verkeer deelnemen als ze de fiets meenemen in de auto of de trein.

Het stijve frame, de kleine wendbare wielen, het lage zwaartepunt en de potente aandrijving van Bosch maken de modellen van i:SY tot compacte e-bikes, die in deze klasse hun gelijke niet kennen.

I:SY wordt op de markt gebracht door Hartje Benelux, over een uitgebreid en landelijk gespreid dealernetwerk beschikt, waar u terecht kan voor deskundig advies. Maar u bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Zutphen. Daar staat een groot aantal demo e-bikes ter beschikking, waarmee u in de prachtige omgeving van Zutphen een mooie testrit kan maken en zelf ervaart hoe lekker deze fietsen rijden.