MERKEN
MERKEN

Kalkhoff

15 reviews

Kalkhoff

 
Vooruitgang "Made in Germany" sinds 1919: Kalkhoff is erin geslaagd elk jaar opnieuw vooruit te lopen op nieuwe trends en doorslaggevende innovaties op de markt te introduceren. Ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Duitsland.

Kwaliteit van Kalkhoff
Kalkhoff beschikt over één van de meest geavanceerde en grootste testcentra in Europa. Drie ingenieurs bewaken dit hoofdbestanddeel van de productie. Zij testen naast frames ook vorken, zadelpennen, sturen, stuurpennen, bagagedragers, wielen, remmen, band-velg-combinaties, pedalen, crankstellen, grepen en meer: meer dan 1.000 onderdelen per jaar. Elke fiets van Kalkhoff is individueel gemonteerd. Tijdens het gehele productieproces worden door de afzonderlijke afdelingen kwaliteitscontroles uitgevoerd. Aan het einde van de montage wordt elke Kalkhoff Pedelec aan een 100%-functiecontrole onderworpen.

1. Afstellen van de Kalkhoff frames
Alle frames worden hier op hun perfecte maat gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd.

2. Grondverf en lak
Er worden tot wel 6 laklagen aangebracht. Zelfs zware hamerslagen kunnen de lak niet beschadigen. Ontoegankelijke plekken worden met de hand met lak nabehandeld.

3. Productie van de wielen
Alle spaken van een Kalkhoff fiets worden handmatig gemonteerd en via een computerscan gecontroleerd.

4. Decors
Na het aanbrengen van de decors, wordt er opnieuw een transparante lak op het frame aangebracht ten behoeve van een onbeperkte levensduur van de kleurenlak.

Productie afdeling van Kalkhoff
Kalkhoff produceerd bijna 500.000 Kalkhoff fietsen & e-bikes per jaar. Ruim 700 medewerkers produceren op de productieafdeling momenteel op vijf dagen per week en in een 2 ploegendiensten aan 10 montagebanden 2.800 Kalkhoff fietsen per dag.
Bron: Kalkhoff