MERKEN

Kettler elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Kettler e-bikes

Kettler is in Nederland bekend van skelters, maar de Duitsers maken ook al jarenlang (elektrische) fietsen. Kettler Alu-Rad staat bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit made in Germany. Bij Kettler werd de allereerste aluminium fiets ontwikkeld en gemonteerd!

Sinds 1978 is er veel gebeurd: op de fietsmarkt heeft aluminium als materiaal een revolutie teweeggebracht.  Dankzij innovatief onderzoek passen de fietsen van KETTLER zich nu optimaal aan hun bestuurders aan en voegt elektrische ondersteuning bij de e-bike een nieuwe dimensie toe aan de mobiliteit op twee wielen.

Elke KETTLER Alu-Rad wordt, zoals dat al meer dan 30 jaar gebeurt, door de medewerkers in hun fabriek in het Saarland met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit.

Want alleen zo kan Kettler garanderen, dat jij de fiets krijgt, die voor jou gemaakt lijkt te zijn. Het doel is immers het maken van fietsen die zich ergonomisch aanpassen om jou zo een optimaal mogelijke fietsbeleving te bezorgen. Op elke leeftijd, bij elke lengte en voor elke behoefte, de kettler elektrische fietsen.

Dat is de traditie van KETTLER: vanaf de eerste eigen metgezel met pedalen, de KETTCAR. En net als de iconische pedaalracewagen, steeds technisch verder ontwikkeld en doorgegeven van generatie op generatie, zo geven ook de KETTLER medewerkers hun kennis door aan volgende generaties. Zoals de zoon van onze monteur, die vandaag de montage van e-bikes leidt. Of onze kwaliteitscontroleur, die het werk van haar moeder heeft overgenomen en zich nu regelmatig bijschoolt met de meest recente kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

 

 

Helaas, geen modellen gevonden die overeenkomen met je zoekopdracht.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.