MERKEN

Klever elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Klever elektrische fietsen

Als 100% dochter van Kymco heeft Klever Mobility al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektrische tweewielers. Op deze Klever pagina vind je de elektrische fiets collectie van Klever. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Klever elektrische fietsen gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk Klever?

Als 100% dochter van Kymco heeft Klever Mobility al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektrische tweewielers.
Klever Mobility heeft met haar huidige range Klever elektrische fietsen een overtuigende stap gezet op de markt van elektrische fietsen. De nominatie voor E-bike van het Jaar 2016 voor onze Q Comfort en voor onze Klever X Commuter voor 2017 is hiervan een goed bewijs.

De Klever X is vanaf februari 2017 in NL op de markt. Een elektrische fiets met een aantrekkelijk design en een betrouwbaar en krachtig aandrijfsysteem.
Het krachtige en stille BIACTRON achterwiel aandrijvingssysteem in de 25 km/u en 45 km/u versies worden door al haar klanten gewaardeerd en kunnen zich meten met de besten in de markt.
Probeer onze elektrische fietsen bij een van onze Klever dealers en ga naar de website om de dichtstbijzijnde Klever dealer te selecteren.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

rijdt goed als hij werkt.....maar op 1 jaar al 5 keer vanalles je kan er niet op aan of je op het werk kan vertrekken of niet verschrikkelijk voor die prijs verwacht je betrouwbare materialen ....voorvering is ook van zeer slecht kwaliteit als het kouder wordt werkt de vering niet
Leuke fiets met krachtige motor, Haalt werkelijk 45Km/h, Wendbaar maar toch stabiel bij hoge snelheden. In begin wat kinderziektes maar door de goede support van onze dealer was dit snel opgelost Heb hem nu bijna 3 jaar en nog steeds tevreden. Minpuntje: Lakwerk is fragiel