Klever

Terug naar vorige pagina
Download Brochure's
Klever Mobility biedt krachtige en stille elektrische fietsen

Als 100% dochter van Kymco heeft Klever Mobility al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektrische tweewielers.
Klever Mobility heeft met haar huidige range elektrische fietsen een overtuigende stap gezet op de markt van elektrische fietsen. De nominatie voor E-bike van het Jaar 2016 voor onze Q Comfort en voor onze Klever X Commuter voor 2017 is hiervan een goed bewijs.
De Klever X is vanaf februari 2017 in NL op de markt. Een elektrische fiets met een aantrekkelijk design en een betrouwbaar en krachtig aandrijfsysteem.
Het krachtige en stille BIACTRON achterwiel aandrijvingssysteem in de 25 km/u en 45 km/u versies worden door al haar klanten gewaardeerd en kunnen zich meten met de besten in de markt.
Probeer onze elektrische fietsen bij een van onze Klever dealers en ga naar de website om de dichtstbijzijnde Klever dealer te selecteren.

Op zoek naar een serieus alternatief voor uw auto?


Impressievideo:

Bekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.