Klever

Terug naar vorige pagina
Klever Mobility biedt krachtige en stille elektrische fietsen

Als 100% dochter van Kymco heeft Klever Mobility al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektrische tweewielers.
Klever Mobility heeft met haar huidige range elektrische fietsen een overtuigende stap gezet op de markt van elektrische fietsen. De nominatie voor E-bike van het Jaar 2016 voor onze Q Power is hiervan een goed bewijs.
Het krachtige en stille BIACTRON achterwiel aandrijvingssysteem in de 25 km/u en 45 km/u versies worden door al haar klanten gewaardeerd en kunnen zich meten met de besten in de markt.
Omdat het rijden op een Klever e-bike zo'n opvallend plezierige ervaring is, hebben we er voor gekozen om bij al onze dealers demo modellen neer te zetten, zodat u onze e-bikes goed (1, 2 of 3 dagen) kunt testen voordat u uw keuze maakt.Impressievideo:Op zoek naar een serieus alternatief voor uw auto?Bekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Het ideale model nog niet gevonden?

Heb jij je ideale model nog niet gevonden? Gebruik dan de eenvoudige keuzehulp voor het vinden van de ideale e-bike!