MERKEN

Multicycle elektrische fietsen -
Reviews & ervaringen

Multicycle elektrische fietsen

Multicycle zijn zeer licht in gewicht én gebruik. Het licht rijdende karakter, het comfort en de uitstraling van de fiets maken MC-rijden tot een bijzondere ervaring.  Op deze Multicycle pagina vind je de elektrische fiets collectie van Multicycle. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Multicycle gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Multicycle elektrische fietsen

Fantastisch fietsen met Multicycle
Multicycle B.V. bestaat sinds 1977 en bouwt met veel passie in het Acherhoekse Ulft kwaliteitsfietsen voor de kritische fietsliefhebber. De fietsen van Multicycle worden in eigen huis ontwikkeld, samengesteld en afgemonteerd en Multicycle beschikt over een eigen lakkerij en elektronica afdeling. Multicycle denkt verder dan techniek alleen en verdiept zich in de levensstijl en belevingswereld van de fietser. Het gaat om het mogelijk maken van die fantastische fietsbeleving! Dit komt tot uiting in het credo: Multicycle. Designed around you.

De fietser die nét iets meer wil
Het assortiment van Multicycle bestaat uit elektrische fietsen, trekking- en toerfietsen en tandems. Bij de fabricage wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en betrouwbaarste technieken. De fietsen van Multicycle zijn een uitstekende keuze voor de fietser die nét iets meer wil. Niet voor niets zeggen veel mensen: “Als je wilt genieten van fietsen, dan kies je een MC. Hij is mooi, licht en fietst fantastisch!”

Licht in gewicht én gebruik
Kenmerkend aan Multicycle elektrische fietsen is het gewicht. De e-bikes zijn zeer licht in gewicht én gebruik. Het gemiddelde gewicht is 22 kg, inclusief accu. Hiermee behoren Multicycle elektrische fietsen tot de lichtste in de markt! Een lichtere e-bike zorgt niet alleen voor een soepele rijervaring, maar is ook makkelijk te hanteren als u er niet mee fietst. Een MC is bijvoorbeeld eenvoudig op de fietsdrager te tillen.

Nieuw innovatief ondersteuningssysteem
De collectie e-bikes van Multicycle is vernieuwd. Je kan kiezen voor een MC met voorwiel-, midden- of achterwielmotor. Alle MC’s zijn voorzien van een, in eigen huis ontwikkeld, betrouwbaar elektrisch ondersteuningssysteem. Innovaties daarbij zijn onder andere een actieradius, die afhankelijk van rijstijl en gebruik, kan oplopen tot ver boven 140 km en de winterslaapstand en slaapfunctie die ervoor zorgen dat de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd wordt. Innovatief zijn ook de meeloopstand, boostfunctie, schakelhulp en de verbruiksindicator in het display die de fietser informatie geeft over het stroomverbruik.

Proefrit fantastisch fietsen
Natuurlijk krijgt u bij Multicycle de gelegenheid voor een proefrit. Het licht rijdende karakter, het comfort en de uitstraling van de fiets maken MC-rijden tot een bijzondere ervaring. Daarom is een proefrit eigenlijk een must. Overtuigender kan fantastisch fietsen niet beginnen! Plan snel een proefrit in via www.multicycle.nl.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Er zijn nog geen reviews geschreven.