MERKEN

Multicycle elektrische fietsen -
Reviews & ervaringen

Multicycle elektrische fietsen

Multicycle zijn zeer licht in gewicht én gebruik. Het licht rijdende karakter, het comfort en de uitstraling van de fiets maken MC-rijden tot een bijzondere ervaring.  Op deze Multicycle pagina vind je de elektrische fiets collectie van Multicycle.

Fantastisch fietsen met Multicycle

Multicycle B.V. bestaat sinds 1977 en bouwt met veel passie in het Acherhoekse Ulft kwaliteitsfietsen voor de kritische fietsliefhebber. De fietsen van Multicycle worden in eigen huis ontwikkeld, samengesteld en afgemonteerd en Multicycle beschikt over een eigen lakkerij en elektronica afdeling. Multicycle denkt verder dan techniek alleen en verdiept zich in de levensstijl en belevingswereld van de fietser. Het gaat om het mogelijk maken van die fantastische fietsbeleving! Dit komt tot uiting in het credo: Multicycle. Designed around you.

De fietser die nét iets meer wil
Het assortiment van Multicycle bestaat uit elektrische fietsen, trekking- en toerfietsen en tandems. Bij de fabricage wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en betrouwbaarste technieken. De fietsen van Multicycle zijn een uitstekende keuze voor de fietser die nét iets meer wil. Niet voor niets zeggen veel mensen: "Als je wilt genieten van fietsen, dan kies je een MC. Hij is mooi, licht en fietst fantastisch!"

Licht in gewicht én gebruik
Kenmerkend aan Multicycle elektrische fietsen is het gewicht. De e-bikes zijn zeer licht in gewicht én gebruik. Het gemiddelde gewicht is 22 kg, inclusief accu. Hiermee behoren Multicycle elektrische fietsen tot de lichtste in de markt! Een lichtere e-bike zorgt niet alleen voor een soepele rijervaring, maar is ook makkelijk te hanteren als u er niet mee fietst. Een MC is bijvoorbeeld eenvoudig op de fietsdrager te tillen.

Nieuw innovatief ondersteuningssysteem
De collectie e-bikes van Multicycle is vernieuwd. Je kan kiezen voor een MC met voorwiel-, midden- of achterwielmotor. Alle MC's zijn voorzien van een, in eigen huis ontwikkeld, betrouwbaar elektrisch ondersteuningssysteem. Innovaties daarbij zijn onder andere een actieradius, die afhankelijk van rijstijl en gebruik, kan oplopen tot ver boven 140 km en de winterslaapstand en slaapfunctie die ervoor zorgen dat de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd wordt. Innovatief zijn ook de meeloopstand, boostfunctie, schakelhulp en de verbruiksindicator in het display die de fietser informatie geeft over het stroomverbruik.

 

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Mijn vrouw en ik hebben allebei een MC Expressive.Op zich zijn het super fijne lichte fietsen.Echter we hebben er heel veel problemen mee. We hadden er 5 jaar extra garantie bij gekocht. Tot dat MC failliet werden alle problemen super goed opgelost. Na de doorstart bleek dat de 5 jaar extra gekochte garantie over was. We hebben nu net bij allebei de fietsen een nieuwe trapas moeten laten plaatsen. Deze kosten € 160 per stuk, exclucief arbeid. Onze fietsenmaker de fa Jac de Boer heeft hierbij ons voor de arbeid coulance gegeven. Aan hem licht het niet, prima service! Echter nu moeten we weer allebei een nieuwe voorvork hebben. De fietsen bonken nu heel erg. Voor de damesfiets is dit al voor de 2e keer. Gebeld met MC , helaas geen enkele coulance!! Dit is voor ons een reden om nooit meer een MC
Alle voorgaande reviews kunnen vervallen, alleen werkt "Elektrischefietsen.com" niet mee. Wij krijgen n.o.m. Multicycle andere fietsen.
Dit is een aanvulling op mijn eerdere review. Momenteel erg veel problemen met accu na het of tijdens het opladen. Helaas is dit niet ons enige probleem en inmiddels is Mulicycle uit Ulft ook op de hoogte van onze problemen van onze beide fietsen. Of dit wat oplost zullen wij moeten ervaren maar veel vertrouwen hebben wij er niet in. Dat wij onze rechtsbijstandverzekering hebben ingeschakeld zegt denk ik voldoende! De problemen die wij ondervinden zijn te divers om hier te benoemen en hebben het helaas een beetje gehad m.b.t. dit merk fiets en hun aftersale.
Dit is een aanvulling op mijn eerdere review. Momenteel erg veel problemen met accu na het of tijdens het opladen. Helaas is dit niet ons enige probleem en inmiddels is Mulicycle uit Ulft ook op de hoogte van onze problemen van onze beide fietsen. Of dit wat oplost zullen wij moeten ervaren maar geef vertrouwen hebben wij er niet in. Dat wij onze rechtsbijstandverzekering hebben ingeschakeld zegt denk ik voldoende! De problemen die wij ondervinden zijn te divers om hier te benoemen en hebben het helaas een beetje gehad m.b.t. dit merk fiets en hun aftersale.
Heb enige problemen ondervonden met mijn huidige dealer van Multicycle v.w.b. het uitvoeren van controle/onderhoudsbeurten. Hierover heb ik mijn verontwaardiging via een mail bij ze kenbaar gemaakt en n.a.v. hun reactie hierop heb ik besloten om naar een andere dealer te gaan in mijn directe omgeving. Helaas kan dit zomaar niet, dit i.v.m. garantie op twee fietsen die nog geen jaar oud zijn! Hierover heb ik contact gehad met multicycle en contact gehad met de betreffende rayonmanager en hier is in goed overleg besloten om verder en nog lopende werkzaamheden bij mijn nieuwe dealer te laten uitvoeren en dat de garantie door deze dealer wordt overgenomen!