MERKEN

Oxford elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Oxford elektrische fietsen - Reviews & ervaringen

Wie kiest voor een OXFORD fiets, kiest ook voor een bewuste levensstijl, vol herwonnen vrijheid en onovertroffen fietsplezier. In de eerste plaats een gezonde en milieubewuste manier om u te verplaatsen. Op deze OXFORD pagina vindt u de elektrische fiets collectie van OXFORD. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere OXFORD gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk OXFORD?

Oxford elektrische fietsen

S´morgens stressloos alle files voorbij. Ontspannen op weg naar het werk, gedaan met dat hopeloos zoeken naar een vrije parkeerplaats. Maar ook vlot en snel de stad in op zoek naar die mooie schoenen of dat super kleedje.
Daarna nog even langs de bakker, de slager of gewoon de winkel om de hoek. Met de fiets blijft het altijd leuk, zelfs die dagelijkse boodschappen.
En dan heb je nog die ongelooflijke weekends. Samen met het gezin of vrienden, gewoon "er even lekker tussenuit", volop genieten van de omgeving.
Voor de jongsten is het iedere dag weer een beetje avontuurlijk ontdekken. Speels en stoer, samen met de vriendjes naar school of gewoon lekker ravotten en lol maken.

Van den Berghe NV is de Belgische producent van OXFORD fietsen. Opgericht in 1925 worden de Oxford elektrische fietsen nog steeds ontworpen, gelakt en geassembleerd te Sint-Niklaas.
De fabriek is uitgerust met een moderne, milieu- en werknemer vriendelijke poeder lak afdeling, alle wielen worden in huis gemaakt en voor de elektrische fietsen beschikken we over een afzonderlijke afdeling met gespecialiseerd personeel en aangepaste apparatuur.
Behalve een ruim aanbod aan kinderfietsen, city- en trekking fietsen omvat het gamma ook een groot aantal lifestyle- en elektrische fietsen.
Elektrische fietsen maken sinds eind 2007 deel uit van het OXFORD gamma en kennen een steeds groeiend succes.

OXFORD fietsen staan voor degelijkheid, hoogstaande afwerking en volgehouden aandacht voor wat leeft bij fietsers want ook na bijna 100 jaar in de branche willen wij fietsers het best mogelijke alternatief voor de auto blijven bieden.

Onze website biedt u een totaal overzicht van het Oxford gamma 2015. Een ruime keuze eigentijdse tweewielers geschikt voor elke leeftijd, aangepast aan uw specifieke eisen en behoeften.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Twee van deze fietsen gekocht. Teveel fiets ,te weinig elektrische ondersteuning. Geen aanrader voor oudere mensen met lichamelijke beperkingen. Nieuwprijs van deze fiets 2450Euro/stuk. 500km. uitgeprobeerd, niet tevreden. Geinteresseerden kunnen deze fietsen afkopen aan 2000Euro/stuk.
Onze zoon gaat elke dag op de fiets naar school. Ik heb niks als ellende met deze fiets. Hij heeft er nu 4000 km mee gefietst, en in die tijd meerdere zaken laten vervangen. Alleen de motor ( Shimano ) is eigenlijk goed, de rest valt gewoon uit elkaar. Ik heb echt spijt van dat ding. Staat nu weer stil, aangezien ie steeds " doortrapt" en ben er nu gewoon klaar mee
Mijn vrouw en ik hebben beide deze fiers gekocht in 2017. De teller bij mijn vrouw staat op 14.000 km en ik op 9000 km. Wij hebben veel plezier van de fietsen. Wel een keer pech gehad met de accu en een Achterveld. Beide keren zeer goed geholpen. Dus niet alleen de fietsen zijn prima maar ook de service.
Aangekocht in 2013 en tot heden (2020) ongeveer 8500 km mee gereden (recreatief). Nog 1ste accu en nog steeds 100 % oplaadbaar. Behalve normaal onderhoud nog niets van kosten aan gehad. Voor ons super kwaliteit op alle gebied.