MERKEN

Popal elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Popal elektrische fietsen

Popal is een authentiek Nederlands fietsen merk wat nu al enkele jaren serieus meedoet op de internationale fietsenmarkt. Popal vindt het belangrijk om hoge kwaliteitsfietsen met een eigentijds design te maken voor een betaalbare prijs. Op deze Popal pagina vind je de elektrische fiets collectie van Popal. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Popal gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk? 

Popal is een authentiek Nederlands fietsen merk wat nu al enkele jaren serieus meedoet op de internationale fietsenmarkt. Popal vindt het belangrijk om hoge kwaliteitsfietsen met een eigentijds design te maken voor een betaalbare prijs. Het merk moet voor iedereen toegankelijk zijn maar mag ondanks de lage prijs niet ingeven op het gebied van betrouwbaar- en veiligheid. Popal beschikt over een mooi assortiment elektrische stads-, hybride en transportfietsen.

Popal maakt gebruik van betrouwbare en bekende merken binnen de fietsenindustrie. Zo maakt Popal gebruik van zowel het Shimano Steps motorsysteem als de krachtige Bafang motor. Dankzij de krachtige accu’s waar deze popal elektrische fietsen over beschikken, beschik je over een actieradius tot wel 160 km! Daarnaast beschikken de fietsen over verschillende remsystemen waaronder hydraulische schijfremmen. Deze remmen zorgen ervoor dat je onder alle weeromstandigheden beschikt over betrouwbare remmen die snel reageren wanneer dit van ze gevraagd wordt.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.