MERKEN
MERKEN

Popal

0 reviews

Popal

Popal is een authentiek Nederlands fietsen merk wat nu al enkele jaren serieus meedoet op de internationale fietsenmarkt. Popal vindt het belangrijk om hoge kwaliteitsfietsen met een eigentijdsdesign te maken voor een betaalbare prijs. Het merk moet voor iedereen toegankelijk zijn maar mag ondanks de lage prijs niet ingeven op het gebied van betrouwbaar- en veiligheid.

Popal beschikt over een mooi assortiment elektrische stads-, hybride en transportfietsen. De Popal E-Volution is te verkrijgen in verschillende modellen in uiteenlopende prijsklasse. Zo beschik je al over een zeer stevige en betrouwbare e-bike voor net iets meer dan €1.000.

Popal maakt gebruik van betrouwbare en bekende merken binnen de fietsenindustrie. Zo maakt Popal gebruik van zowel het Shimano Steps motorsysteem als de krachtige Bafang motor. Dankzij de krachtige accu’s waar deze fietsen over beschikken, beschik je over een actieradius tot wel 160 km! Daarnaast beschikken de fietsen over verschillende remsystemen waaronder hydraulische schijfremmen. Deze remmen zorgen ervoor dat je onder alle weeromstandigheden beschikt over betrouwbare remmen die snel reageren wanneer dit van ze gevraagd wordt.