MERKEN

Pro E -
bike elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Pro E-bike elektrische fietsen

Pro E-bike is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische fietsen. De kracht van Pro E-bike ligt deels in onze verkoopstructuur. Want als je jouw elektrische fiets bij Pro E-bike koopt, koopt je direct van de fabrikant. Op deze Pro E-bike pagina vind je de elektrische fiets collectie van Pro E-bike. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Pro E-bike gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk Pro E-bike?

Pro E-bike elektrische fietsen

Pro E-bike is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische fietsen ofwel E-bikes. De kracht van Pro E-bike ligt deels in onze verkoopstructuur. Want als je jouw elektrische fiets bij Pro E-bike koopt, koopt u direct van de fabrikant.

Omdat we geen gebruik maken van tussenhandelaren kunnen wij jou de Pro Ebike elektrische fietsen van zeer hoge kwaliteit aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Wij regelen het onderhoud en de garantie van de Pro E-bike bij jou aan huis.

Wij blijven ons concentreren op de kwaliteit en ontwerp van onze elektrische fietsen die daardoor zeer gebruiksvriendelijk en verrassend compleet uitgerust zijn.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

5 jaar geleden 2 van deze fietsen, de nexus 7 van pro ebike, gekocht. geweldige fietsen. na 5 jaar accu teruggelopen naar ongeveer 45 km. een keer een nieuw lampje en fietstas besteld en een keer een nieuwe oplader. service was zeer goed en de onderdelen betaalbaar. wel jammer dat ze hun eigen product niet inruilen.
Ruim 3 jaar geleden 2 fietsen aan huis gekocht, dames en heren model. Kosten destijds ongeveer €1200,- ieder. Nu na 3 jaar heb ik er 14000 km en mijn vrouw 7000 km probleemloos mee gereden. Wel is de accu capaciteit afgenomen, maar is nog goed voor 45km op stand 4 of 5. Kortom, was een prima keuze.