MERKEN

PUCH elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

PUCH elektrische fietsen

De PUCH elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik door het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen. Op deze PUCH pagina vind jij de PUCH elektrische fietsen. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere PUCH gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk PUCH?

Cycleurope werkt sinds 1996 op de Nederlandse markt met verschillende Europese fietsmerken uit de groep. Sinds 1996 begonnen met Peugeot fietsen, aangevuld in 1999 met hét Italiaanse premium merk Bianchi. In 2001 is het Franse sportieve merk Gitane hieraan toegevoegd, waarna een "upper-class" merk Definitive het bovenste sportieve segment heeft aangevuld. In 2003 is het Oostenrijkse merk Puch geïntroduceerd, welke momenteel als hoofdmerk op de Nederlandse markt aanwezig is voor Cycleurope. Oktober 2015 is Cycleurope Benelux BV rechtstreeks onder de Zweedse "moeder" Cycleurope AB geplaatst, met als kenmerk het merk Puch verder en Europees uit te bouwen.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Nog geen jaar geleden hebben wij een Puch gekocht voor onze dochter die vanaf dit schooljaar 20 kilometer per dag moet fietsen om naar school te gaan. Fietsenhandel Niks adviseerde onze deze fiets en hebben wij dit advies opgevolgd. Vanaf dat moment begon de stroeve relatie. Nog voordat de fiets werd geleverd, werden we gebeld dat de accu niet geleverd kon worden en dat er een zwaardere en tevens een duurdere accu bijgekocht kon worden. Werd dit niet gedaan was het maar de vraag of de standaard accu en de fiets op tijd klaar zou zijn op de afgesproken datum. Dan had onze dochter geen elektrische fiets, waar ze mee naar school zou gaan. Na de levering en uitleg bleek al snel dat diverse bouten en schroeven los kwamen te zitten en/of eruit vielen. Dit is met kunst en vliegwerk door fietsenhandel Niks “opgelost”, want al snel bleek dat ik wekelijks de schroeven en/of bouten moest aandraaien. Hierover hebben wederom weer contact gehad met fietsenhandel Niks en Puch. Opnieuw moest de fiets ter reparatie worden aangeboden. Weer 3 dagen de fiets kwijt voor een reparatie! Gelukkig blijkt nu pas (3/4 jaar later) dat alle schroeven en bouten vast blijven zitten. Nu is de standaard afgebroken, Niks en Puch wijzen naar onze dochter dat zij de fiets niet goed neer zet. De 2 jaar garantie op onderdelen wordt in deze van afgeweken! We mogen het zelf uitzoeken. Na 3/4 jaar zijn wij klaar met Puch en Niks, want klachten afhandeling doen ze NIKS aan bij NIKS! Iemand nog interesse in een 9 maanden oude fiets en de garantie van “NIKS”?
We waren een trots eigenaar van een elektrische fiets Puch Radius Luxury dames model 2013. (onze fiets model zit er niet in de lijst), vreemd!!. Deze fiets is april 2014 gekocht, online, bij Fietsenstunt.nl. Dus is hij nu net vier jaar oud. Onze beoordeling prijs - kwaliteit is goed. De fiets was betaalbaar en zag er ook goed uit. De fiets kwam met een motor met drie trapondersteuning en 7 versnelling. Deze was een feest. Helaas voor het onderhoudsbeurt liepen we steeds met een probleem (Groot ook) tegen aan, geen een van de fietswinkel/reparateur bij ons in de buurt (we wonen in Utrecht) kon de elektrische onderdelen onderhouden. Onze fiets kreeg dus regelmatig onderhoudsbeurt, maar dan niet op zijn elektrische gedeelte. Lachend , maar helaas begin deze maand maaktede motor rare bijgeluiden. We belden meerdere fietswinkel in Utrecht op, we stuurden een mail naar dealer (waar we geen antwoord hebben gekregen) gewoon om te vragen of ze onze fiets kunnen repareren. Het antwoord is NEE, want Puch is geen A merk fiets en PUCH heeft zich een jaar terug uit EU markt terug getrokken, waardoor geen onderdelen meer aanwezig om reparatie te verrichten. Onze laatste mogelijkheid is het onlinewinkel bij wie de fiets hebben gekocht. We stuurden mails, uiteindelijk toch besloten om de fiets te laten repareren, ONDANKS DAT het breng en ophaal service €60 ons zal kosten, en mogen we hopen dat de kosten voor de reparatie niet veel te hoog is. Onze advies is : koop dus geen elektrische fiets meer van de merk PUCH, als je je fiets normaal wil en kan onderhouden.