MERKEN
MERKEN

RAP

5 reviews

RAP Elektrische Fietsen

RAP elektrische fietsen
RAP is gespecialiseerd in elektrische fietsen en ontwikkelt en produceert fietsen die uitblinken in prijs en prestatie. Niet voor niets is RAP al 5 jaar op rij verkozen tot beste E-bike in zijn klasse! Wilt u meer weten over de modellen van RAP of u wilt het rijden op een RAP Elektrische Fiets zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend de RAP brochure aan of ervaar zelf de fijnste fiets in zijn klasse door een gratis proefrit aan aanhuis aan te vragen!

Al 5 jaar op rij als beste getest
RAP ontwikkelt haar fietsen in Nederland. Ook het veelgeprezen IPS ondersteuningssysteem met gepatenteerde trapkrachtsensor, een belangrijke factor in de goede testresultaten van onze modellen, wordt in Nederland ontwikkeld. In 2012 was RAP met de TOUR-7 winnaar “beste prijs-kwaliteit” in de prijsklasse tot € 1500. In 2013 en 2014 werd de RAP CITY-7 verkozen tot beste E-bike in de prijsklasse tot € 2.000 door Plus Magazine en Elektrischefietsen.com. In 2015 viel de nieuwe TOUR 8 bij Elektrischefietsen.com in de prijzen met een score van 8,5 en de titel overall winnaar in de prijsklasse tot € 2.000. En in 2016 waardeerde de ANWB onze fietsen nog met een overall-score van 4 sterren (op een schaal van 5) en een 4,5 voor prijs/ kwaliteitverhouding!

Lees hier meer over onze gepatenteerde trapkrachtsensor of over onze scores in de verschillende testen.

IPS techniek voor de prettigste trapondersteuning
IPS is een dynamisch & interactief ondersteuningssysteem dat zich aan het rijgedrag van de berijder aanpast. De combinatie van de IPS software, de geavanceerde trapkrachtsensor en de krachtige en stille motoren, zorgt voor een optimale ondersteuning onder alle omstandigheden. De ondersteuning is direct, gelijkmatig, efficiënt en vrij van onderhoud. Dat maakt IPS tot één van de beste systemen in de markt.

Lees hier meer over ons unieke IPS systeem.

Ervaar en maak kennis met RAP

Voor een proefrit kunt u terecht bij ons RAP testcenter of bij één van onze verkooppunten. Vanuit onze dealers bieden wij ook de mogelijkheid om een proefrit aan huis aan te bieden. Bij onze servicedealers kunt u terecht voor service en onderhoud. Laat u verrassen door de kwaliteit van onze elektrische fietsen en neem vandaag nog contact met ons op om een gratis proefrit aan te vragen!