RAP

Terug naar vorige pagina
RAP Elektrische Fietsen

Durft ú het aan - proefrijden op een RAP Elektrische Fiets?RAP elektrische fietsen
RAP is gespecialiseerd in elektrische fietsen en ontwikkelt en produceert fietsen die uitblinken in prijs en prestatie. Niet voor niets is RAP 4 jaar op rij verkozen tot beste E-bike in zijn klasse! Wilt u meer weten over de modellen van RAP of u wilt het rijden op een RAP Elektrische Fiets zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend de RAP brochure aan of ervaar zelf de fijnste fiets in zijn klasse!

Vraag gratis brochure aan
Vraag gratis proefrit aan


4 jaar op rij als beste getest
RAP ontwikkelt haar fietsen in Nederland. Ook het veelgeprezen IPS ondersteuningssysteem met gepatenteerde Trapkrachtsensor, een belangrijke factor in de goede testresultaten van onze modellen, wordt in Nederland ontwikkeld en (gedeeltelijk) geproduceerd. In 2012 was RAP met de TOUR-7 winnaar “beste prijs-kwaliteit” in de prijsklasse tot € 1500. In 2013 en 2014 werd de RAP CITY-7 verkozen tot beste E-bike in de prijsklasse tot € 2.000 door Plus Magazine en Elektrischefietsen.com. Dit jaar valt de nieuwe TOUR 8 bij Elektrischefietsen.com in de prijzen met een score van 8,5 en de titel overall winnaar in de prijsklasse tot € 2.000.

IPS techniek voor de prettigste trapondersteuning
IPS is een dynamisch & interactief ondersteuningssysteem dat zich aan het rijgedrag van de berijder aanpast. De combinatie van de IPS software, de geavanceerde trapkrachtsensor en de krachtige en stille motoren, zorgt voor een optimale ondersteuning onder alle omstandigheden. De ondersteuning is direct, gelijkmatig, efficiënt en vrij van onderhoud. Dat maakt IPS tot één van de beste systemen in de markt.Ervaar en maak kennis met RAP


Voor een proefrit kunt u terecht bij RAP testcenter of bij een van onze verkooppunten. Vanuit onze dealers bieden wij ook de mogelijkheid om een proefrit aan huis aan te bieden. Bij onze servicedealers kunt u terecht voor service en onderhoud. Laat u verrassen door de kwaliteit van onze elektrische fietsen en neem vandaag nog contact met ons op om een gratis proefrit aan te vragen!

Vraag gratis proefrit aanMeer informatie?

RAP Test Center
Jules Verneweg 12
5015 BL TILBURG
E: info@traprap.nl
T: 013 5448618Impressievideo:


Bekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

CITY 7

Suburb
Suburb dames 24 speed
Bekijk specificaties
Suburb heren 24 speed
Bekijk specificaties

Tour 7

Tour 8

Het ideale model nog niet gevonden?

Heb jij je ideale model nog niet gevonden? Gebruik dan de eenvoudige keuzehulp voor het vinden van de ideale e-bike!