MERKEN

Rivel elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Rivel elektrische fietsen

Met een Rivel heb je gegarandeerd een moderne, bijdetijdse fiets in handen. Op deze Rivel pagina vind je alle Rivel elektrische fietsen. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Rivel gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!Meer informatie over het merk?

Rivel elektrische fietsen

Met een Rivel heb je gegarandeerd een moderne, bijdetijdse fiets in handen. Rivel kiest voor kwaliteit en Europese normering. Dat zie je aan de stevige laklaag en de roestvrijstalen boutjes en moertjes. Je merkt het ook aan de verlichting met een hoge lichtopbrengst. Je ziet het niet gelijk maar er zit een Shimano achternaaf in alle Rivel fietsen, ze hebben een gepatenteerde Thun cartridge trapas, die onderhoudsvrij is en jarenlang probleemloos zal functioneren. Veel modellen hebben extra stevige spaken in de wielen, de meeste fietsen hebben dubbelwandige, extra sterke, velgen. Kortom, met een Rivel kies ook jij voor kwaliteit!

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Fiets kan niks hebben is contenu kapot standaard afgebroken, bagazedrager met baterij schroeven ervan komen door druk los, rem is snel versleten, baterij sneller leeg dan max aangeduide km. Geld echt niet waard, heb enorme spijt van mijn zuur gespaard geld
Prijs - kwaliteit toch wel aan de hoge kant. Premium merken zijn wel iets duurder maar bieden ook meer voor het geld. Een C merk als rivel bungeld er een beetje ver onder. Je moet wel erg lang wachten op je fiets bij Rivel. Met Klachten kun je beter niet bij ze komen. Geen gehoor op email. Arrogant komende over. Nooit meer een Rivel.