Rodell

Terug naar vorige pagina
Rodell elektrische fietsen

Rodell is specialist in e-bikes. Ontstaan uit fietsplezier en dat zie je terug: de fietsbeleving staat bij Rodell altijd voorop. Een e-bike is meer dan een vervoermiddel. Topkwaliteit is daarvoor een must, maar een fiets moet wél betaalbaar blijven. Daarom heeft Rodell voor 2016 voor 1 topmodel gekozen. In dit model hebben we de beste onderdelen verwerkt; een 13AH Samsung batterij, een krachtige en fluisterstille middenmotor van 90nm en het NuVinci optimized traploos schakelsysteem. Met een gesloten kettingkast blijft is de fiets bovendien onderhoudsvrij. Dit alles wordt aangeboden voor een zeer scherpe prijs van EUR 1.999,--.

Interesse? Bel of vul het formulier op www.rodellfietsen.nl in voor een vrijblijvende afspraak. Zin om zelf langs te komen? Wij zijn 7 dagen per week geopend op ons adres Hurksestraat 20-58. Wanneer u laat weten wanneer u langskomt zorgen wij ervoor dat uw fietsmaat al klaar staat om uit te proberen.

Volg ons via: FacebookBekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Het ideale model nog niet gevonden?

Heb jij je ideale model nog niet gevonden? Gebruik dan de eenvoudige keuzehulp voor het vinden van de ideale e-bike!