MERKEN

Rose elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Rose elektrische fietsen

We delen jouw passie voor het fietsen en jouw enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met onze perfecte service en enorm veel keuze uit talrijke merkproducten maken wij van winkelen een belevenis. Overtuig jezelf van onze veelzijdigheid.

Wij putten uit meer dan 100 jaar ervaring en garanderen daarom kwaliteit en prestatie. Alles begon in 1907 met de kleinste fietsenwinkel in Bocholt. In de loop der jaren is deze uitgegroeid tot een onderneming met ruim 250 medewerkers die wereldwijd opereert.

Onze Rose elektrische fietsen horen bij de beste die er op de markt te vinden zijn. Dit wordt in talrijke fietsvaktijdschriften bevestigd. Met regelmaat testen ze anoniem de kwaliteit van de service en het advies van fietsverzenders. Het resultaat: wij behalen telkens weer een hoge plaats op de ranglijsten en onze testoverwinningen onderstrepen de buitengewone kwaliteit van Rose.

Het prijsvoordeel dat wij als fabrikant hebben komt jou als klant ten goede. Profiteer van de constante innovaties en lage prijzen. Onze rijwielmonteurs bouwen jouw droomfiets individueel op jou afgestemd en geheel naar wens.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Ik heb de fiets vier jaar en nog nooit wat gehad alleen een ketting versnelling prima schijfremmen werken perfect alleen staat het voorspatbord te laag op de band dan blijft er nog wel eens moder tussen zitten en remt af rij al vijf tien jaar electricse fietsen maar ik vind dit wel een van de betere Henk