MERKEN
MERKEN

Rose

0 reviews

Rose

We delen uw passie voor het fietsen en uw enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met onze perfecte service en enorm veel keuze uit talrijke merkproducten maken wij van winkelen een belevenis. Overtuig uzelf van onze veelzijdigheid.

Wij putten uit meer dan 100 jaar ervaring en garanderen daarom kwaliteit en prestatie. Alles begon in 1907 met de kleinste fietsenwinkel in Bocholt. In de loop der jaren is deze uitgegroeid tot een onderneming met ruim 250 medewerkers die wereldwijd opereert.

Onze fietsen horen bij de beste die er op de markt te vinden zijn. Dit wordt in talrijke fietsvaktijdschriften bevestigd. Met regelmaat testen ze anoniem de kwaliteit van de service en het advies van fietsverzenders. Het resultaat: wij behalen telkens weer een hoge plaats op de ranglijsten en onze testoverwinningen onderstrepen de buitengewone kwaliteit van Rose.

Het prijsvoordeel dat wij als fabrikant hebben komt u als klant ten goede. Profiteer van de constante innovaties en lage prijzen. Onze rijwielmonteurs bouwen uw droomfiets individueel op u afgestemd en geheel naar wens.