MERKEN

Scott elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Scott elektrische fietsen

Scott is een sportief merk dat vooral mountainbikes en racefietsen produceert. Scott is van oorsprong ‘Scott USA’, maar de Scott elektrische fietsen worden sinds enkele jaren in Zwitserland en Duitsland ontworpen. Het is een sportief merk dat vooral mountainbikes en racefietsen produceert. Op deze Scott pagina vindt je de elektrische fiets collectie van Scott. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Scott gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Mijn man en ik fietsen al bijna 19.000 km in volle tevredenheid op Scott ebikes. Met name ook in de bergen. Nog met eerste accu. Man een keer motor kapot. Verder regulier onderhoud. Ons model staat hier niet meer bij. Ik kon alleen een review schrijven als ik een model aanklikte. Dat klopt dus niet.
Dure fiets, dure miskoop, geen service vanuit scott Benelux, nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor hun product. ('acteren' vanuit België)
Sorry, mijn advies, koop geen! Scott fiets. Vol kinderziektes en de service van scott Benelux is waardeloos, ze geven niet eens respons, hoe arrogant is dat.
Motor uitgevallen na jaarlijks onderhoud ! Ondertussen reeds 2 maand in herstelling ! Geen wisselstukken !!!
Fiets nog maar 1,5jaar oud bij onderhoud 99€ kosten ondertussen na eerste rit motor uitgevallen . Staat ondertussen 1 maand in herstelling . Echt geen goede koop !!!!