MERKEN

Scott elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Scott elektrische fietsen

Scott is een sportief merk dat vooral mountainbikes en racefietsen produceert. Scott is van oorsprong ‘Scott USA’, maar de Scott elektrische fietsen worden sinds enkele jaren in Zwitserland en Duitsland ontworpen. Het is een sportief merk dat vooral mountainbikes en racefietsen produceert. Op deze Scott pagina vindt je de elektrische fiets collectie van Scott. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Scott gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Mijn eerste Scott(sub tour)was een geweldige fiets,mijn tweede,een speedpedelec.is een hoop ellende en stress,en klantendiens?ik krijg er alleen nog meer klachten van.zoek het maar uit!!! Aankoop evo silence,opgehaald en merkte al heel snel dat de cadans niet vol te houden is.en 45 blijven rijden,of zelfs 40 bijna niet te doen zijn,en of dat niet genoeg is,zit er een groter cdx achter tandwiel op gemonteerd,nog meer omwentelingen,100 bij 38 per uur,reden.foutje in de achterbrug waardoor aanspannen met de 24 blijkbaar niet kan.en van Scott zelf niets te horen, schandalig dat ze een fiets van 5800 euro in zulke staat met niet de gespecificeerde tandwielen en met het kaderprobleem zo meegeven,nooit geen Scott meer na deze,en al helemaal geen riem.
Zeer mooie fiets maar veel gebreken. Dit is mijn tweede soort, omdat de eerst na bijna een jaar is ins ingenomen. 2x voorvering stuk, wielen vervangen ivm roest, sloten vervangen, kortsluiting gehad. Nu sinds half jaar een model 2020 roest begint tandwielen versleten en al weer kortsluiting gehad. Kortom erg mooie fiets en rijd goed maar door de slechte kwaliteit niet kopen. Voor een fiets voor zoveel geld mag je toch meer verwachten.
Mijn man en ik fietsen al bijna 19.000 km in volle tevredenheid op Scott ebikes. Met name ook in de bergen. Nog met eerste accu. Man een keer motor kapot. Verder regulier onderhoud. Ons model staat hier niet meer bij. Ik kon alleen een review schrijven als ik een model aanklikte. Dat klopt dus niet.
Dure fiets, dure miskoop, geen service vanuit scott Benelux, nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor hun product. ('acteren' vanuit België)
Sorry, mijn advies, koop geen! Scott fiets. Vol kinderziektes en de service van scott Benelux is waardeloos, ze geven niet eens respons, hoe arrogant is dat.
Motor uitgevallen na jaarlijks onderhoud ! Ondertussen reeds 2 maand in herstelling ! Geen wisselstukken !!!
Fiets nog maar 1,5jaar oud bij onderhoud 99€ kosten ondertussen na eerste rit motor uitgevallen . Staat ondertussen 1 maand in herstelling . Echt geen goede koop !!!!