Shinga

Terug naar vorige pagina
Download Brochure's
Download extra informatie
Elektrische vouwfietsen, elektrische fietsen en vouwfietsen

Shinga BV is opgericht in 2009 met de doelstelling: het ontwikkelen van lichtgewicht en betaalbare elektrische (vouw)fietsen en niet elektrische vouwfietsen, met slimme oplossingen om de mobiliteit van mensen te vergroten. De combinatie van elektrische ondersteuning met mechanische kracht, in een compact pakket, resulteert in een vouwbare fiets die zonder problemen de berg op gaat en kosteloos mee mag in bus of trein.
Shinga is een Nederlands merk, het ontwerp en de technische eigenschappen worden in Nederland bedacht. Daarna worden de fietsen bij derde partijen in assemblage genomen, en uiteindelijk vindt de laatste montage en kwaliteitscontrole plaats in Nederland.
Na een intensief en grondig ontwikkelingsproces heeft Shinga haar eerste compacte elektrische vouwfiets in januari 2010 op de markt gebracht. In de afgelopen 6 jaren hebben de elektrische vouwfietsen een totale metamorfose ondergaan. Op nagenoeg alle onderdelen zijn er verbeteringen aangebracht. In 2016 durven we te stellen dat er binnen de Europese markt kwalitatief geen betere elektrische vouwfiets is dan de Shinga fiets.

Volg ons via:


Impressievideo:

Bekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Graffy Nexus 7 naaf
Graffy Nexus 3 naaf
Bekijk specificaties

Granny eco 500WH

Granny Midden Motor
Granny midden motor
Bekijk specificaties

Scamper midden motor
Scamper midden motor
Bekijk specificaties

Shinga Granny stadsfiets
Granny Nexus 3 naaf
Bekijk specificaties

Shinga Scamper elektrische vouwfiets
Scamper sterwielen
Bekijk specificaties
Shinga Scamper S200
Bekijk specificaties

Shinga Trotter elektrische vouwfiets
Trotter spaakwielen
Bekijk specificaties

Trotter midden motor
Trotter midden motor
Bekijk specificaties

Trotter sterwiel
Trotter sterwielen
Bekijk specificaties