MERKEN

Spiked Cycles elektrische fietsen - reviews & ervaringen

3 reviews

Spiked Cycles

Spiked fietsen worden sinds 2009 in Nederland ontworpen maar ook geassembleerd, niet alleen maakt dit SPIKED enorm flexibel in zijn leveringen, het is ook de manier om consumenten de vrijheid te bieden om zelf een perfect geschikte fiets samen te stellen zonder enorme levertijden.

Of er nu gekozen wordt voor de aandrijving in het voorwiel of in het midden van het frame; De geometrie van de frames is zo ontworpen dat het de meeste mensen – van klein tot groot – met slechts twee frames kunnen bedienen. Daarnaast is de stijfheid van het frame en daarmee de stabiliteit van de gehele fiets van professioneel competitie niveau, niet op de laatste plaats door een juiste gewichtsbalans en laag zwaarte punt.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

2 spiked fietsen met motor in voorwiel gekocht in de zomer 2015. Beide fietsen zijn aan de lopende band in reparatie geweest. De fietsenmaker/verkoper schaamde zich zeer maar kon het ook niet helpen. Prachtige fietsen om te zien, heerlijk om op te fietsen maar helaas; deden ze het maar! Waardeloze elektronica, waardeloze techniek met die trapsensor. Een en al ellende en dat voor veel geld! Nooit meer Spiked.
Wij hebben ook 2 spikes van de eerste series Met voormotor Veel problemen mee gehad en nog steeds E5 kastjes met vocht erin trapsensor defect ga maar door .Service was goed maar nu laten ze niets meer van zich horen Fietsenmaker krijgt ook geen ofzeer moeilijk onderdelen vanze resulterend in lange reparatie tijden Voor ons geen spikes meer
Twee Spike fietsen gekocht eind 2015. 1 jaar perfect. Daarna iedere week storing E5 dus zonder ondersteuning trappen. Ruim een jaar retour naar de fietsenmaker Oldenburg Leiden. Prima service maar na maanden sleutelen terug naar spiked, nadat eerst een monteur gekeken had nog steeds storingen. Bleek de veer van de trap sensor. Uiteindelijk na 1 1/2 sleutelen storing verholpen. Echter op de 400 wat nog maar 30 km bereik. Spiked laat niets meer van zich horen. 2 fietsen van 2400 euro stuk alleen nog geschikt voor korte afstanden. Nooit geen spiked meer. Mooi verhaal slechte elektronica .