MERKEN

Stromer elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Stromer elektrische fietsen

Stromer is in een korte tijd een grote speler op de e-bike markt geworden. Typisch voor alle modellen is het innovatieve stromer design waarbij alle kabels (rem- en versnelling), zijn weggewerkt. Op deze Stromer pagina vind je de speed pedelec collectie van Stromer. Ben je benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Stromer gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Stromer is in een korte tijd een grote speler op de e-bike markt geworden. Stromer concurreert niet met de huidige aanbieders. Stromer richt zich op een ander publiek en maakt gebruik van de allernieuwste technologieën. Hiermee creëren ze een ware e-bike experience. Typisch voor alle modellen is het innovatieve stromer design waarbij alle kabels (rem- en versnelling), zijn weggewerkt. Dit geldt voor zwel de dames als herenmodellen. De display zit geïntegreerd in het frame, in plaats van op het stuur. Het is mogelijk om uw smartphone te koppelen aan de e-bike zodat uw inzicht krijgt in uw rijgedrag en locatie op basis van gegevens. De Stromer elektrische fietsen collectie bestaat uit de volgende modellen:

Waarom Stromer?

Veel Stromer fans gebruiken deze elektrische fiets als vervanger van de auto. En dat kan perfect want de fietsen zijn zeer massief, stevig en van hoogwaardig materiaal. Veel mensen zijn zelfs sneller dan het OV of de auto. Als u vaak in de file staat is deze elektrische fiets met een snelheid van 45 km/uur een snel alternatief. Het is dan ook geen e-bike maar een Speed Pedelec. Deze snelheid is gemakkelijk te behalen met de zeer krachtige motor in het achterwiel. Afhankelijk van het gekozen model heeft deze een vermogen tussen de 500 en 1000 watt. Dankzij deze krachtige motor en 27 verschillende versnellingen is de Stromer geschikt voor zowel platte wegen als heuvels. Je hoeft ook niet bang te zijn voor pech onderweg. De fietsen worden namelijk geleverd met anti-lek banden van het merk Schwalbe. De actieradius is afhankelijk van vele factoren maar met een actieradius van tot wel 100 kilometer is deze elektrische fiets geschikt voor het grootste deel van het woon-werk verkeer.

 

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.