MERKEN
MERKEN

Tern

0 reviews

Tern: vouwfietsen met een missie

De producenten van Tern hebben een eigen kijk op urban mobility en verwerken die in hun range vouwfietsen. Een jong merk, dat zich van meet af aan in de top van de markt genesteld heeft en in korte tijd al veel consumenten aan zich heeft weten te binden.

In hun eigentijdse aanpak konden elektrische fietsen vanzelfsprekend niet ontbreken, waardoor Tern nu twee e-bike vouwfietsen in de collectie heeft, waarmee je in het stadsverkeer wel gezien wil worden. Prachtige, eigentijdse en vooral handige vouwfietsen, die bijzonder hoog scoren als het om gebruiksgemak gaat. Al was het maar omdat ze uitgerust zijn met de stille en betrouwbare middenmotoren van Bafang, één van ’s werelds grootste producenten van e-bike motoren.

De fietsen laten zich eenvoudig inklappen en daardoor stallen of vervoeren in de trein, de auto of op de boot. Overdag op kantoor onder je bureau? Geen probleem met Tern. Het logo van Tern is een vogel en die keuze is niet toevallig. Wie fiets op een Tern voelt zich immers zo vrij als een vogel.

Tern wordt op de markt gebracht door Hartje Benelux, over een uitgebreid en landelijk gespreid dealernetwerk beschikt, waar u terecht kan voor deskundig advies. Maar u bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Zutphen, dat voor u toegankelijk is. Daar staat een groot aantal demo e-bikes ter beschikking, waarmee u in de prachtige omgeving van Zutphen een mooie testrit kan maken en zelf ervaart hoe lekker deze fietsen rijden.