TREK

Terug naar vorige pagina
TREK

Het is niet moeilijk om een fietsenfabriek te starten. Het is moeilijk om dingen te maken die lang meegaan. Fietsen. Een merk. Relaties.

Het moeilijke deel is de kern van wat we doen en wie we zijn.
Born in a Barn - Begonnen in een schuur, waar twee vastberaden kerels hun droom verwezenlijkten door iets geweldigs te bouwen. Raised on rocket science - Groot geworden met technologie, want als je voorop loopt, moet je alles zelf uitvinden.
Raced to win - Racen om te winnen, want de wereld heeft helden nodig - en wij worden geïnspireerd door mensen die dapperheid en moed tonen om de strijd aan te gaan.
Warrantied for live – Levenslange garantie, want onze fietsen en onze relaties zijn gebouwd voor de eeuwigheid.
Loved the world over - Geliefd over de hele wereld, omdat fietsers over de hele wereld samen met ons geloven in de kracht van deze eenvoudige, elegante machine.

Zo uniek als de Benelux fietsmarkt is, zo uniek zijn de berijders van de fietsen.
Geen consument is hetzelfde. Dit weten we en daar houden we rekening mee.
Daarom wordt de gehele Benelux collectie ontworpen in onze R&D faciliteit in Amersfoort, Nederland. Door en voor fietsers, zodat de fietsen aansluiten op wat de veeleisende fietser verlangt.

Dit is Trek.

We believe in bikes

Volg ons viaBekijk alle modellen van dit merk:

Klik op de afbeelding om meerdere technische specificaties te tonen van dit model. Tevens is er de mogelijkheid tot het vinden van een dichtsbijzijnde dealer.

Het ideale model nog niet gevonden?

Heb jij je ideale model nog niet gevonden? Gebruik dan de eenvoudige keuzehulp voor het vinden van de ideale e-bike!