MERKEN

Trenergy elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Trenergy elektrische fietsen

Trenergy is al een aantal jaar een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Op deze Trenergy pagina vind je de elektrische fiets collectie van Trenergy. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Trenergy gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Trenergy elektrische fietsen

Trenergy is al een aantal jaar een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede en bekende merk onderdelen zoals Shimano en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Onze elektrische fietsen zijn exclusief verkrijgbaar via de vakhandel. Wij hebben veel vertrouwen in de verkoop van een dergelijk product met duidelijke toegevoegde waarde. Een klant wil tenslotte ook graag een proefrit maken op de fiets om te kijken of deze aan zijn of haar wensen tegemoet komt.

Trenergy heeft maar één doel en dat is een tevreden klant! Trenergy staat dan ook bekend om de fantastische service voor de klant. Samen met onze dealers doen we daarvoor ons uiterste best. Aan deze belofte kan jij ons houden!

Overweeg je de aanschaf van een elektrische fiets? Wil je een compleet uitgeruste fiets met alle denkbare opties en de zekerheid van een specialist op het gebied van elektrische fietsen die jou adequate service kan bieden en wil jij dat tegen een eerlijke prijs? Stap dan eens op een Trenergy fiets en je bent verkocht!

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

De fiets is nu 3,5 jaar en vanaf het begin problemen gehad met de accu en de indicatie daarvan en kapotte spaken waar ik in eerste instantie zelf de schuld van kreeg. Momenteel fiets ik ongeveer max 15 km met een volle accu. En dit was al rond de 1,5 jaar zo. Verder geen noemenswaardige problemen gehad. Ik kon niet anders dan een budget electrische fiets kopen en dan neem ik deze minpunten maar voor lief.
Ik heb geen E-Connect maar een Trenergy Everest 2018 heren 19Ah. Staat niet in de lijst. Erg fijne fiets. Goede ondersteuning en loopt soepel. Door middenmotor ligt hij stabiel op de weg. Geen zwabbergevoel in bochten of gladde wegen. Mooi model en secure afwerking. Ben erg tevreden. Deze fiets kan concurreren met de duurdere merken. Wat een leuke afwerking zou zijn is een USB aansluiting voor telefoon.