MERKEN

Trenergy elektrische fietsen - reviews & ervaringen

0 reviews

Trenergy elektrische fietsen

Trenergy is al een aantal jaar een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Op deze Trenergy pagina vindt u de elektrische fiets collectie van Trenergy. Bent u benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Trenergy gebruikers? Bekijk dan alle ervaringen onder het tabblad “reviews”!

Meer informatie over het merk?

Trenergy elektrische fietsen

Trenergy is al een aantal jaar een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede en bekende merk onderdelen zoals Shimano en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Onze elektrische fietsen zijn exclusief verkrijgbaar via de vakhandel. Wij hebben veel vertrouwen in de verkoop van een dergelijk product met duidelijke toegevoegde waarde. Een klant wil tenslotte ook graag een proefrit maken op de fiets om te kijken of deze aan zijn of haar wensen tegemoet komt.

Trenergy heeft maar één doel en dat is een tevreden klant! Trenergy staat dan ook bekend om de fantastische service voor de klant. Samen met onze dealers doen we daarvoor ons uiterste best. Aan deze belofte kunt u ons houden!

Overweegt u de aanschaf van een elektrische fiets? Wilt u een compleet uitgeruste fiets met alle denkbare opties en de zekerheid van een specialist op het gebied van elektrische fietsen die u adequate service kan bieden en wilt u dat tegen een eerlijke prijs? Stap dan eens op een Trenergy fiets en u bent verkocht!

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Er zijn nog geen reviews geschreven.