MERKEN

Victesse elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Victesse elektrische fietsen

Zonder toeters en maar één bel! Gewoon een hele goede fiets voor een hele mooie prijs. Op deze Victesse pagina vind je de elektrische fiets collectie van Victesse. Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaringen van andere Victesse gebruikers? Bekijk dan alle gebruikerservaringen onder het tabblad “reviews”!Meer informatie over het merk?

Victesse elektrische fietsen

We doen niet aan storytelling maar aan bikeselling. En we verkopen geen gevoel maar een fiets. Just the product

Wij investeren niet in reclame, maar in ons product.
Wij geven geen geld uit aan tientallen trendy kleurtjes of dure commercials. Alle waarde en aandacht stoppen we in onze Victesse elektrische fietsen. En dat merk je!

E-bikeverzekering

Schade aan jouw e-bike of nog erger, fietsdiefstal? De kosten voor herstel kunnen hoog oplopen. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker jouw e-bike! Zo kom je niet met lege handen te staan en kan je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Victesse een mooie fiets alleen problemen met mijn Display vocht er onder dus is hij vervangen voor een ander en nu weer vocht er onder voor de derde keer nu doet fietsenwinkel.nl moeilijk om het Display weer te vervangen ik had de klacht bij het Service neer gelegd maar deze is Failliet en had het niet door gegeven aan Fietsenwinkel.nl anders moest ik de Leverancier maar bellen toen ik om het telefoon nummer vroeg werd ik in de wacht stand gezet toen hij weer terug kwam wist hij te vertellen dat Fietsenwinkel.nl dat zelf was hahaha zo deskundig zijn ze ,,, maar daar in tegen is het een mooie fiets maar hier en daar wat ZWAKKE onderdelen en nu wachten tot het weer gaat regenen dan komt er weer condens achter het DISPLAY we hebben geduld Fietsenwinkel.nl
Deze fiets heb ik afgelopen zomer bij Fietsenwinkel.nl gekocht. Het bestel proces verliep soepel en makkelijk. De fiets zelf is een hele fijne fiets voor het geld. Voor het goede mis ik eigenlijk wel wat versnellingen maar daar was de prijs ook naar. De ondersteuning is goed en ondanks dat het een voorwielmotor is heb ik niet echt het gevoel dat ik vooruit getrokken wordt. De accu gaat lang mee, heb de fiets nog niet tot het maximale gebruikt daar ik de fiets eigenlijk alleen voor woon-werk verkeer gebruik.

Leuk site is dit trouwens.
hallo ik wilde even melden dat ik blij ben met mijn magnum van victesse deze zomer heb ik er veel op gefietst en nog geen problemen meegemaakt
Afgelopen zomer heb ik, nadat ik goede reviews had gelezen, online een Victesse Strada besteld. Mijn Victesse werd snel geleverd en ziet er prachtig uit. Inmiddels bijna 2000 km mee gefietst en hij fietst nog als nieuw. De accu gaat lang mee en kan veel kilometers maken. Ik heb wel de grootste accu besteld die er was. Helaas wordt het nu te nat en te koud anders was ik de hele winter door blijven fietsen.

Met vriendelijke groeten,

Henk