MERKEN
MERKEN

Victoria

4 reviews

Consumenten ontdekken eVictoria steeds vaker

Eén van de snelst groeiende e-bike merken in Nederland en België is zonder enige twijfel eVictoria, dat op de markt gebracht wordt door Hermann Hartje KG uit Duitsland. Dat eVictoria zo populair is en door steeds meer consumenten ontdekt wordt, is eigenlijk niet verwonderlijk want het merk wordt in toonaangevende fietsbladen altijd geprezen om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen zijn prijstechnisch zeer gunstig, zeker wanneer je ze afzet tegen vergelijkbare modellen van de grote merken.

eVictoria heeft een brede range e-bikes, waarbij gekozen kan worden uit motoren van Bosch, Shimano, TranzX en Impulse.

De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid is ook op eVictoria van toepassing. Want deze e-bikes hebben niet alleen een degelijk frame, de afwerking is bovendien navenant en het rijgedrag fantastisch. Dealers verkopen graag een eVictoria, omdat ze uit ervaring weten dat ze daarmee tevreden klanten krijgen.

Om de kwaliteit constant te houden kiest Hartje ervoor de ontwikkeling en assemblage volledig in Hoya, in eigen huis te concentreren. De frames komen uit het Verre Oosten, waar ze geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsstandaard, die Hartje van de leverancier verlangd.

Hartje beschikt over een uitgebreid en landelijk gespreid dealernetwerk, waar u terecht kan voor deskundig advies. Maar u bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Zutphen. Daar staat een groot aantal demo e-bikes ter beschikking, waarmee u in de prachtige omgeving van Zutphen een mooie testrit kan maken en zelf ervaart hoe lekker deze fietsen rijden.

VOLOP TEST MODELLEN 2018 IN EXPERIENCE CENTER

In september heeft Hartje Benelux de collectie 2018 aan de Benelux dealers getoond, die erg enthousiast waren omdat er zijn veel veranderingen doorgevoerd zijn voor de 2018 modellen. Alle modellen zijn voorzien van de nieuwste onderdelen en veel modellen zijn nog beter afgemonteerd. De nieuwste Schwalbe banden en ook de breedte hebben is aangepast naar 47-622. Dit om een nog betere actieradius en meer comfort te kunnen garanderen.

Bosch is Hartje’s huisleverancier voor de e-bikes. Uiteraard monteren wij de nieuwe Active en Active Plus motoren onder onze fietsen. Deze twee motoren hebben een 1:1 overbrenging. Daar kan je op fietsen zonder weerstand bij uitgeschakelde motor. Ook zijn ze lichter geworden en compacter, waardoor de fietsen nog betere rijeigenschappen hebben.

Deep Comfort
Vanaf de 7.3 modellen is de Victoria collectie van Hartje voorzien van het nieuwe deep comfort frame. De accu en de motor zijn hierbij in het midden van de fiets gemonteerd. Het design is misschien even wennen, maar het fiets nog veel beter. Het is een stijf frame en de accu kan binnen enkele seconden afgenomen worden. Dit is erg handig bij transport op de auto, of bij het laden van de accu.

Bekijk het complete aanbod van Victoria elektrische fietsen.