MERKEN

Vogue Bike

Vogue elektrische fietsen

Elegant Stijlvol Betaalbaar, dat zijn de Vogue elektrische fietsen. Dit alles maken de e-bikes van Vogue bijzonder aantrekkelijk voor veel mensen. De e-bike collectie van Vogue bestaat voornamelijk uit elektrische stadsfietsen maar heeft ook enkele elektrische vouwfietsen en elektrische bakfietsen. Elektrische vouwfietsen zijn makkelijk mee te nemen in de trein. En kies je voor een elektrische bakfiets? Dan kan je ook de wekelijkse boodschappen op de fiets doen en de auto lekker laten staan. Bekijk hieronder de gehele collectie van Vogue Bike. Weet je niet nog niet welke elektrische fiets bij jou past? Dan helpt onze e-bike keuzehulp jou misschien een handje op weg!

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

fiets helemaal geen klachten is prima maar groot nadeel is dat er geen onderdelen in de kleur bruin zijn te leveren had een schade moest een nieuwe bagage drager op is niet leverbaar in bruin wel zwart dus waar om een bruine fiets verkopen als je niets in die kleur kunt krijgen ???????
Voor onderhoud, service en garantie NOOIT een Vogue fiets kopen!! Heb je garantie op de fiets en is de fiets niet geleverd door de dealer bij je in de buurt, dan worst de garantie niet overgenomen, sterker nog, ook wordt de fiets niet in onderhoud genomen. Heb je pech met je fiets, dan heb je ook echt pech!! Nooit kopen dit merk!!
De fiets is OK, alleen te zwaar voor een vouwfiets, de maker is totaal waardeloos. Ik heb een ongeluk met de fiets gehad en kan nergens en de fietsenmakers ook niet onderdelen krijgen het bedrijf is als de fiets heet Vogue Fantom, een fantom, Vooral NIET kopen, zo 'n waardeloze servies wil je niet . Ik heb NB van fietsen makers ook e-mail want het bedrijf is nergens te vinden, de e-mail adresseen gekregen, maar ook zij zeiden nooit een antwoord te verkrijgen. Schande dat zoiets in een fietsland als Nederland kan !
Ik heb deze e-bike nu enkele maanden en hij bevalt me prima, soms vind ik het nog wel lastig met het instellen van de stand versus versnelling. Maar als ik een brug of helling op moet ben ik erg blij met hem. De lak is helaas wel erg kwetsbaar. Het was even wennen maar nu wil ik niet anders meer....