MERKEN

Votani elektrische fietsen -
reviews & ervaringen

Votani elektrische fietsen

Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat alle relaties liever te maken hebben met een familie dan met een anonieme structuur. Je voelt meer betrokkenheid en iedereen wil graag dat stapje extra doen. In een familie kom je voor elkaar op, niet als verplichting, maar als een natuurlijke reactie.

Dat is de manier waarop Votani zich met haar dealers in de markt wil zetten. Open en samen elkaar met hetzelfde doel voor ogen hebben: consumenten, die veel plezier beleven aan hun elektrische fietsen en op hun manier feitelijk ook deel worden van de Votani-familie.

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Ik heb 2 jaar geleden de Votani X2 D51 17 Ah met midden motor van mijn vader overgenomen. Die heeft er 2 jaar op gereden en daarna heeft de fiets 2 jaar stil gestaan. Na een nachtje aan de oplader kon ik de volgende dag direct wegrijden. Wat een heerlijk comfortabele fiets is dit zeg ! Het rijdt echt als een zonnetje. De kwaliteit van deze fiets is zeer hoogwaardig, de afwerking prachtig. De Nexus 8 naafversnelling schakelt heel soepel en de schijfremmen werken goed. De actieradius is gemiddeld 80 kilometer, bij maximale ondersteuning iets minder. Het display is groot en goed af te lezen. Alleen het aanzetten vergt soms wat geduld, omdat je een paar keer de toetsen moet indrukken. Maar verder een aanrader, echt een top Ebike en zeer degelijk !
Zodra er ook maar iets gaat mankeren aan de fiets en dat is best vaak, dan is er geen fietsenmaker te vinden die geen moeilijkheden ondervind met dit bedrijf ,er kunnen geen onderdelen besteld worden ..
Wij hebben de fiets 4 jaar en door omstandigheden 2000 km mee gefietst. Willen deze zomer lekker fietsen is de motor kapot. Votani wil niets voor ons betekenen. Jammer
Fijne comfortabele e-bike. Heb de fiets nu ruim 2 jaar met een km stand van iets meer als 5500Km. De accu heeft in deze tijd geen merkbare sterkte ingeleverd (tot mijn blije verrassing). Het display is makkelijk via de knoppen bij het stuur tebedienen.
Heb deze fiets al twee jaar en 3000 km gereden. Prima fiets nooit problemen en sterke accu.
Zeer onbetrouwbaar! Mijn leverancier ook gestopt na vele klachten.
de Votani X1 een zeer slechte fiets, gaat niets boven de Trek ga mijn fiets inruilen 3 maanden oud , mijn Dealer verkoopt geen Votani meer er zijn veel klachten,
Ik heb 1 jaar deze fiets en hij is niet erg degelijk. slechte koplamp, onzekere rijstijl. Maar het lastigste is dat de motor weigert, de ondersteuning wil niet op 1 of hoger blijven staan. Ondanks reparatie bij de winkel en vervanging van een printplaat, weer het zelfde euvel.