2019

Hieronder vind je de e-bikes uit 2019 in een overzicht, handig! De nieuwste modellen met de beste e-bike onderdelen en software updates. Weet je nog niet naar welk type elektrische fiets je op zoek bent? Doe dan eerst de e-bike keuzehulp en kom er stap voor stap achter welk type e-bike geschikt is voor jouw gebruikerswensen.

Waarom een e-bike uit 2019?

De e-bikes uit 2019 bevatten niet alleen de nieuwste onderdelen maar ook de meest recente software updates. In 2019 is vooral de middenmotor populair in combinatie met een damesframe.

De beste e-bike 2019

Elk jaar weer organiseren meerdere organisaties, zoals de Telegraaf, ANWBhet AD en de Consumentenbond, tests voor elektrische fietsen. Zo ook in 2019. Het blijft namelijk lastig om een e-bike uit te kiezen, want er is erg veel keus, het is een dure uitgaven en je moet goed letten op verschillende criteria. Denk aan verschillende motorsystemenmotorpositieactieradius, etc. Om je te helpen bij jouw e-bike keuze worden de e-bike tests georganiseerd. Alle grote e-bike tests staan verzameld op e-bike tests 2019 pagina, zodat jij de resultaten makkelijk kan inzien. Zie je liever meteen het overzicht van alle e-bike testswinnaars? Bekijk dan het overzicht van alle e-bike testwinnaars uit 2019!