Bafang

De Bafang e-bike motor is een kwalitatief hoogwaardig motorsysteem uit China. Deze Chinese producent is al jarenlang een bekende naam in de e-bike wereld. Hun motorsystemen staan vooral bekend om de krachtige ondersteuning die zij leveren. Verder blijft Bafang met innovatieve motoren komen, die zowel zowel in het voorwiel, als in het midden van de fiets kunnen. Vooral de merken Cortina, Victesse en Brinckers gebruiken de Bafang e-bike motor!

Bafang middenmotor; 80 Nm

Zoals eerder vermeld, kan de Bafang motor in het midden van de fiets en in het voorwiel. De middenmotor variant levert 80 Nm aan kracht. Alleen de motoren van Brose zijn sterker met 90 Nm aan kracht. Echter, is kracht niet het enige dat de middenmotor levert. Drie sensoren realiseren de hoogte van de ondersteuning, waardoor deze erg precies wordt afgesteld. Naast kracht krijg je dus ook comfort!

Bafang voorwielmotor

Bafang heeft ook een voorwielmotor. Deze is minder krachtig dan de middenmotor, maar levert nog steeds 40 Nm aan kracht. Dit is vrij krachtig voor een voorwielmotor. Echter, zorgt de 40 Nm wel voor een trekkend gevoel tijdens het fietsen.