Giant SyncDrive Life

Iedereen kent de fietsen van Giant wel. Echter, hebben zij ook een eigen Giant e-bike motor die van hoge kwaliteit is! Dit motorsysteem is ontstaan door een samenwerking tussen twee bekende merken: Giant en Yamaha. Giant maakt motoren voor in het voorwiel en voor bij de trapas. Beide varianten zorgen voor een comfortabele en soepele rijervaring! Hier vind je een overzicht van alle fietsen met een Giant SyncDrive Life

Giant SyncDrive Life

De SyncDrive Life is uitermate geschikt voor het dagelijks gebruik. Deze biedt een ondersteuning van 60 Nm, wat behoorlijk krachtig is op een stadsfiets. Daarnaast maakt Giant gebruik van maarliefst 6 sensoren om de ondersteuning te bepalen. Hierdoor krijg jij altijd de perfecte ondersteuning mee. Bovendien beschikt dit motorsysteem over een Smart Modus, die zelf kan bepalen op welke ondersteuningsstand jij het beste kunt fietsen! Zo krijg je maximaal comfort mee tijdens de fietstocht.

Giant SyncDrive F

De voorwiel variant van dit motorsysteem gaat onder de naam SyncDrive F. Deze levert een ondersteuning van 30 Nm in plaats van 60 Nm. Voorwielmotoren hebben vaak een trekkend gevoel tijdens het fietsen, omdat de aandrijving aan de voorkant van de fiets zit.