Batavus Milano E-go 2018 Heren

Batavus Milano E-go 2018 Heren is een van de elektrische stadsfietsen uit de Batavus collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een naafversnelling met 8 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Batavus Milano E-go 2018 Heren
Modelnaam/Uitvoering:
Batavus Milano E-go 2018 Heren
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
8
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
25
Adviesverkoopprijs:
€2749

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Zwart mat
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Onbekend
Type/merk remmen:
hydraulischevelgrem

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

BATAVUS LEVERT ONDERDEEL NIET MEER EN HEEFT GEEN ALTERNATIEF. Mijn Intermezzo nog geen vijf jaar geleden gekocht. De display is uit het assortiment gehaald en BATAVUS heeft geen alternatief. Misschien ligt er ergens bij één van onze dealers nog één. Belt u ze maar. Wij kunnen niets doen. Ik kan de fiets nu niet meer als Elektrische fiets gebruiken, omdat deze zonder display niet werkt. Ik heb hem amper vijf jaar geleden nieuw gekocht heb. BATAVUS HELPT NIET, DÁÁÁÁG €1700,--. KOOP NOOIT EEN BATAVUS!!!
hebben vorige week ieder een nieuwe Batavus Milano e go gekocht mijn fiets met middenmoter maakt bijna geen geluid die van mijn vrouw daarentegen is net zo,n straaljager mijn bagagedrager is scheef gemonteerd wat ik van Batavus niet gewend ben maar wat mij nog het meeste stoort zijn de spatbordjes en kettingkast daar zit voor nog geen 2 euro plastic aan lijkt wel spul van de action voor een fiets van meer dan 2600 euro is deze wel erg matig afgewerkt verder niets op aan te merken fiets rijd heerlijk maar toch een aandachtspunt voor Batavus, hoop er nog jarenlang plezier van te hebben, gr. eddy

Gerelateerde modellen