Batavus Wayz E-Go Active Plus 2019 Heren

De Batavus Wayz E-Go Active Plus herenfiets is een luxe e-bike met extra aandacht voor comfort. De betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor in combinatie met de 300 Wh accu, zorgen ervoor dat je alle kanten op kan. Met veel plezier maak je korte ritjes in de stad, maar in het weekend kan je er op deze e-bike ook lekker op uit trekken.

De Batavus Wayz E-Go Active Plus staat bekend als een fijne e-bike met een duidelijk display. Het Bosch Intuvia display is centraal op het stuur geplaatst, zodat je alles goed kunt zien. Je hoeft je armen amper te verplaatsen om de ondersteuning te bedienen en dat is natuurlijk wel zo veilig. De elektrische ondersteuning komt vanuit de Bosch middenmotor. De 50 Nm middenmotor zorgt voor een krachtig duwtje in de rug.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Batavus Wayz E-Go Active Plus 2019 Heren
Modelnaam/Uitvoering:
Batavus Wayz E-Go Active Plus 2019 Heren
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
8
Display:
Intuvia display
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
26
Adviesverkoopprijs:
€2799

Technologie

Motortechniek
Bosch
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Titaan Mat / Zwart Mat
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische velgremmen
Achterlicht:
Accu
Type voorvork:
Geveerd
Zadel:
Selle Royal
Type zadelpen:
Geveerd

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Na ruim 3 jaren is de accu stuk. 1e keer gecontroleerd door "onze" fietsenmaker in Borger, volgens de factuur was er een software update nodig. Niet geholpen. Ook de 2e keer gecheckt door deze fietsenmaker en ja hoor, weer een software update? ( lijkt wel op de standaard factuurregel van je autodealer "ruitensproeier bijgevuld"). En er moest weer betaald worden. Maar deze keer kwam DE fietsenmaker uit Borger wel met de opmerking dat er een elektronisch defect is in de accu en dat die niet gemaakt kan worden (waarom dan toch nog een software update laten betalen?) Geen garantie van Batavus en ook van een coulanceregeling hebben ze bij Batavus nooit van gehoord. En ook de fietsenmaker moest en zou zijn geld hebben want je kan een kapotte accu best updaten toch? Dat ik een trouwe klant was die braaf elk jaar 2 x zijn fiets ( en de fiets van zijn vrouw) naar deze fietsenmaker bracht maakte ook geen indruk. Als je fietsenverkoper bent in het coronajaar 2020 en 2021 heb je schijt aan vervelende klanten met hun oude e-bikes. Een nieuwe fiets verkopen is veel lucratiever. Het betreft trouwens de Batavus Way E-Go Activ 8 met Bosch middenmotor.

Gerelateerde modellen