Flyer – T10

Flyer – T10 is een van de elektrische damesfietsen uit de Flyer collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt aan het frame zichtbaar en een met versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Flyer - T10
Modelnaam/Uitvoering:
Flyer - T10
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Adviesverkoopprijs:
€3899

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Aan het frame zichtbaar
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Frame materiaal:
Aluminium

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Mijn Flyer fiets uit de t reeks is ondertussen 6 j oud en de accu werkt niet meer wat kan na 6 jaar dus naar de dealer voor een nieuwe originele accu . Geen probleem zegt mijn dealer het was wel even schrikken van de prijs 1000 euro ! en namaak of herstelde accu’s werken niet bij flyer zegt hij er bij dus maar bestellen . we zij nu 3 maand verder en nog steeds geen accu en dit zelfs na verschillende mails aan flyer benelux waarop men steeds antwoord “ O!! wat vervelend “ aan de dealer liet men verstaan dat we blij mochten zijn dat men voor deze fiets nog een accu zou leveren ? 6 jaar oud !! Mijn conclusie de fietsen zijn OK maar de service is nul bij flyer . Koop maar een nieuwe denken ze wellicht ,misschien wel maar dat zal geen flyer meer zijn .
Mijn vrouw en ik genieten nu ruim 8 maanden van deze fiets. We hebben inmiddels 4.500 km afgelegd. Het is elke keer weer een feestje. De service die we van de leverancier hebben gekregen was enorm. Service was regelmatig nodig voor het afstellen van de versnelling en het beter monteren van de accu (en storende rammel). Zonder problemen werd dat elke keer zeer vriendelijk verholpen. Gemiddeld kunnen wij ruim 110 km. met een volle accu uit de voeten. Die afstand is ruim voldoende voor onze pleziertochten. Kortom, het is een dure fiets, maar je koopt kwaliteit en tevredenheid. Wat wil je nog meer? Beter fietsweer……, dus elke dag maar een zonnendansje uitvoeren!

De voordelen van de fiets:
- Kwaliteit.
- Uitvoering.
- Zorgeloos comfort.

De nadelen van de fiets:
- Afstellen derailleur vraagt veel aandacht.
- Bij voortduring rammelen accu.
- Piepende schijfremmen.

Gerelateerde modellen