Flyer – T8 Di2

Flyer – T8 Di2 is een van de elektrische herenfietsen uit de Flyer collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt aan het frame zichtbaar en een met versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Flyer - T8 Di2
Modelnaam/Uitvoering:
Flyer - T8 Di2
Type (elektrische) fiets
Elektrische herenfietsen
Adviesverkoopprijs:
€3699

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Aan het frame zichtbaar
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Frame materiaal:
Aluminium

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Prachtige fiets en schakelt geruisloos. Een klein minpunt is dat bij het schakelen op hobbelige wegen, schakelt zeer gevoelig, men soms 2 versnellingen naar beneden schakelt door de trillingen. Doch een prachtige fiets om mee te rijden in alle omstandigheden.
hallo,we hebben beide een Flyer aangeschaft,nu reeds bijna een jaar geleden,totaal een 2000 km gereden zonder noemenswaardige problemen,enkel tijdens het afdalen in Limburg,was er aan de achterste rollerbrakes een knarsend geluid, dit is opgelost door een klein beetje speciaal daarvoor dienend vet,in de rem te laten doen door de fietshandelaar , en het was opgelost, de fietstochten worden zo gepland, dat wanneer we rugwind hebben, we op geen ondersteuning rijden, zo doe je meer km,(zeker 120 km op eco stand ) en is het een goede oefening,voor de beenspieren .

Gerelateerde modellen