Gazelle Cityzen Speed 2018 Heren 45km

Ga naar online verkooppunt >

Gazelle Cityzen Speed 2018 Heren 45km is een van de Speed Pedelecs uit de Gazelle 2018 collectie. Deze 45 kilometer fiets heeft een motor in het midden uit de Bosch Active Line line met de accu aan het frame zichtbaar. Aan versnellingen geen gebrek bij deze fiets of je hebt er maar liefst 10! In combinatie met een derailleur is deze sportieve speed pedelec zeer geschikt voor woon-werkverkeer.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Gazelle Cityzen Speed 2018 Heren 45km
Modelnaam/Uitvoering:
Gazelle Cityzen Speed 2018 Heren 45km
Type (elektrische) fiets
Speed pedelecs
Aantal versnellingen:
10
Display:
Luxe/LCD (Bosch Intuvia)
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
19.1
Adviesverkoopprijs:
€4199

Technologie

Motortechniek
Bosch
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Aan het frame zichtbaar
Accucapaciteit
500Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Navy
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische schijfremmen
Type voorvork:
Vast
Type velgen:
Rude Dutch19, 28''
Zadel:
Selle Royal Essenza
Type zadelpen:
Vast

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Goede fiets , aangename houding Ik rij nu 1,2 jaar met deze fiets en heb 6300 km op de teller. Fiets rijdt geen 45 , max 41 km/h (na update) . Als je sneller wil beklim je precies de alpen. Fietscomputer is niet correct , snelheid klopt niet. Ook niet na instellen juiste wielomtrek. Voor in de stad prima , ik doe veel lange stukken naar het werk en dan is de maximale snelheid wat minder. Ondersteuning valt te snel weg . Batterij na 1 jaar in garantie vervangen , had nog max 28 km aan hoogste ondersteuning. Ook dezelfde ervaring gehad dan Selschotter Henri dat batterij uitviel bij rijden over oneffenheden , blijkbaar gekend probleem was snel verholpen. Om de 2000 km nieuwe ketting en tandwielen achteraan. Prima remmen. Gelukkig heb ik deze fiets met een onderhoudscontract gekocht , anders zou dit toch redelijk prijzig zijn.
Mijn fiets aangeschaft in juni 2017. Geen problemen met de garantie van Gazelle. Zit nu over 25.000km op de teller. Toendertijd een extra accu aangeschaft als backup. De meegeleverde ketting bleek te zwak voor een elektrische motor. Op bepaald moment viel de accu steeds uit na een oneffenheid op het fietspad. Verholpen met een paar stripjes plakband in het slot van de accu. Prima fiets & chapeau voor de service van mijn fietsenmaker.
ik heb mijn speed pedelec besteld in november 2017 bij mijn fietsdealer....tot op heden nog niet ontvangen, bijna 5 maand dus . Normaal kan je dit niet noemen... en Gazelle geeft trouwens geen reden op waarom de fiets nog niet is geleverd. Van Gazelle had ik meer verwacht. De order annuleren is de boodschap !!!

Gerelateerde modellen