Gazelle – Miss Grace C7 HFP

Ga naar online verkooppunt >

Gazelle – Miss Grace C7 HFP is een van de elektrische damesfietsen uit de Gazelle collectie. Deze elektrische fiets heeft een Panasonic motor in het voorwiel. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 7 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Gazelle - Miss Grace C7 HFP
Modelnaam/Uitvoering:
Gazelle - Miss Grace C7 HFP
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Aantal versnellingen:
7
Display:
Luxe/LCD
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
26
Adviesverkoopprijs:
€1799

Technologie

Motortechniek
Panasonic E-bike Motor
Motorpositie
Motor in het voorwiel

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
317Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Black / Premium white
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Rollerbrake achter, V-brake voor
Achterlicht:
Trelock LS 611
Type voorvork:
Vast
Type velgen:
Rodi Vision, 28"
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle Royal Witch
Type zadelpen:
Vast

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Al drie accu's gehad, twee displays. Twee weken geleden brak opeens de bagagedrager, gelukkig zat ons zoontje niet achterop!!
Fiets gekocht via Fietsenwinkel.nl NOOIT doen! Wat een ontzettende slechte service! Ten eerste voelde ik me net klein duimpje met deze fiets. Mega groot stuur en loodzwaar. Nieuw stuur erop laten zetten bij een reguliere fietswinkel en een verende zadelpen. Fiets gelijk een stuk beter. Maar nog veel te zware fiets voor mij. Na 40 KM wilde ik eigenlijk een andere fiets. Ik moest er 100 euro op toeleggen. Service van 0, 0! Toch de fiets maar gehouden anders was ik wel verplicht weer bij hun een nieuwe te kopen. Na 160 km was de display stuk. Een drama om die gemaakt te krijgen. Ik heb een verzekering bij Unigarant en die komen je onderweg helpen. De man bood aan de fiets naar een Gazelledealer te brengen en mij naar huis. Top service, toch? Mocht niet van Fietsenwinkel.nl Het mag alleen via hun. Dus afspraak maken met de monteur van fietsennet. Maar eerst wachten totdat er een displau opgestuurd zou worden naar mij, die hebben ze nooit op voorraad, nou bij de fietsenwinkel waar ik hem eerst wilde laten maken wel. Vreemd verhaal. Display ondertussen ontvangen en monteur gebeld. Die zei dat dit een ### constructie was en hij de fiets mee moest nemen, dus niet aan huis gemaakt. Okee, weer een dag zinder fiets. Nu krijg ik hem net terug, lijkt erop dat het de "oude" display is en ook de km stand is hetzelfde als toen hij opgehaald werd, 163 km. Het knopje wat ingedrukt bleef, om de fiets aan te zetten zit net iets dieper in de display als het knopje van het licht. Mijn vraag is, als je een geheel nieuwe display op je fiets zet gaat de km stand dan op 0 of kunnen ze hem zo instellen dat hij op de stand stond waarop je hem ter reparatie aanbood? Er zit ook een transportrek op, dat us heel erg beschadigd. Hij staat altijd binnen en als ik boodschappen doe zet ik hem op de dubbele standaard, heel gek dat het dan nu zo beschadigd is. Wat kunnen jullie mij adviseren te dien? Alvast bedankt voor het meedenken.

Gerelateerde modellen