Gazelle – Orange C330 HMB

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Bosch | middenmotor
Modelnaam/Uitvoering:
Orange C330 HMB Dames/Heren
Type fiets:
Dames
Type sensor:
Trapkracht- snelheids- en rotatiesensor
Display:
Bosch Intuvia LCD midden
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
24
Adviesverkoopprijs:
€2699

Technologie

Type motor:
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm
Plaats van de motor:
In het midden

Accu

Type batterij/accu:
300 / 400 / 500
Plaats van de accu:
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Open/dichte kettingkast:
Dichte kettingkast
Kleur:
Black Mat Meteor Grey Mat
Framematen:
D: 46 / 49 / 53 / 57 - H: 53 / 57 / 61
Wielgrootte:
28
Frame type:
Dames en heren
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische velgremmen
Type voorvork:
Verend
Type velgen:
Rodl Connect, 28''
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle Royal Loire
Type zadelpen:
Verend

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Zag de fietsen niet in de lijst maar zijn van het jaar 2014/15 gazelle orange innergy plus, gelijk in het begin een nieuwe accu en nieuwe trap as is nog binnen die 2 jaar dus nog vervangen na 2.5 jaar achterlicht en printplaatje zat vocht in en acculader kapot onderdelen erg duur en een klein beetje korting. Nu zijn beide fietsen niet meer te gebruiken na 4 en mijn fiets 5 jaar motors stuk en 1 accu,kosten zijn te hoog, en is niet meer de moeite waard om ze te laten maken volgens fietsen maker. onderdelen zij peper duur motor 500 accu 600. Printplaat motor was stuk maar niet enkel een nieuwe printplaat kunnen bestellen.Je kan ook geen andere onderdelen gebruiken. Gazelle geeft geen enkele service of een andere oplossing. Fietsen gaven ook vanaf het begin niet voldoende ondersteuning zeker met wind tegen en heuveltje op ook kunnen de fietsen niet tegen regen gaat in display,motor en accu zitten,kortom een grote flop nooit meer gazelle,en raad andere mensen ook af om een gazelle te kopen wordt anders een duur grapje.
Ik heb naar tevredenheid een gazelle fiets maar wat ik heel slecht vind is dat ik vanaf juni2018 al zit te wachten op een nieuwe accu. Ik heb mijn fiets nu al 13 week niet kunnen gebruiken. Volgens Gazelle is er in heel Nederland geen accu te leveren. Wat mij verbaasd is dat er toch ook nieuwe fietsen verkocht worden met een accu neem ik aan. Ik vind dit een super slechte service van Gazelle het is gewoon jammer dan en net of je een pakje boter gekocht hebt, terwijl je wel een fiets van € 2400 hebt gekocht. Zonder accu fietsen is geen optie want ik ben moeilijk te been. Ik vind het erg slecht.
Deze fiets heb ik twee jaar geleden aangeschaft. Er zijn slechts tourtochten mee gemaakt. Nu knapt spontaan de ene na de andere spaak in het achterwiel. De fietsenwinkel zegt dat garantie is verlopen. Gazelle zegt dat garantie is verlopen. Maar deze defecten mogen bij een product van ca € 2300 toch niet voorkomen. Je in dit geval verschuilen achter de verlopen garantietermijn vind ik onacceptabel en een "merkproduct" onwaardig!