Gazelle Orange C7 HMB 2019 Dames

Ga naar online verkooppunt >

Ben jij opzoek naar een hele degelijke of hoge kwaliteit e-bike? Dan ben je bij de Gazelle Orange C7 HMB 2019 Dames aan het goede adres. Deze e-bike is al een lange tijd een van de populairste modellen op de markt. Hij is betrouwbaar of fietst heerlijk en is erg stabiel. Bovendien kan hij makkelijk worden gebruikt voor meerdere doeleinden of een echte alles kunner!

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Gazelle Orange C7 HMB 2019 Dames
Modelnaam/Uitvoering:
Gazelle Orange C7 HMB 2019 Dames
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
7
Display:
Luxe/LCD (Bosch Purion)
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
23
Adviesverkoopprijs:
€2399

Technologie

Motortechniek
Bosch
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
500Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Aluminum grey
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische velgremmen voor en achter
Achterlicht:
AXA Riff
Type voorvork:
Verend
Type velgen:
VR19
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle Royal
Type zadelpen:
Verend

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

ik heb bij fietenwinkel.nl deze fiets gekocht ik kwam er al heel snel binnen 6 weken achter dat de fiets niet het aantal km. haalt dat hij zal moeten doen sterken nog als je de accu helemaal vol heb geladen en deze in de fiets plaatst kun je op de display zien hoeveel km. je kunt rijd voordat deze weer leeg is. Dit komt niet in de buurt van wat zij op hun site en gazelle zegt dat de fiets moet kunnen. dus contact hiervoor opgenomen en zij (fietsenwinkel.nl) halen de fiets op. Krijg ik de fiets na 3 MAANDEN eindelijk terug vol met beschadigingen en de melding dat de fiets gewoon voldoet aan de eisen van Gazelle. Mijn advies KOOP NOOIT IETS BIJ FIETSENWINKEL.NL (want de service is waardeloos) EN ALA JE EEN FIETS WIL KOPEN LOOP MET EEN GROTE BOOG OM DEZE.
Op 6 april 2018 mijn Gazelle C7+ Oranje gaan afhalen in Boechout/Belgie. Nu ongeveer 4 weken later klachtenformulier ingevuld op de site van Gazelle dus voor mij zware teleurstelling. Na 3 bezoeken aan de fietshandelaar werden eindelijk mijn piepende remmen nagekeken, bedankt Hans. Nu 450 km verder valt na een ritje van enkele kilometer de electrische motor uit, trappen zonder ondersteuning gaat plots veel zwaarder als voorheen. Spelling op de trapas, bij achteruittrappen krijg ik ook een vreemd geluid. Dus op 4 weken tijd al 4 keer bij de fietshandelaar moeten langsgaan. Eigenlijk spijt van men aankoop.
Lijkt leuk zo’n Gazelle E-bike waarvan je denkt dat je een topmerk koopt met een bijbehorende top service . Mijn ervaring is inmiddels anders .
Met de fiets naar Spanje want dat is veel makkelijker met de heuveltjes .nu echter na een jaar is plotseling de akku deffect
Wat Gazelle dan voor je doet ? nou heel simpel helemaal niets.
Nooit meer Gazelle !!!!!!!!
Jaap Lust.
Vreselijke fiets. Loopt te zwaar, maakt lawaai, slaat steeds aan en af, remt op de motor. Echt zo zonde van zuur verdiende geld. Ik fiets weer op mijn oude fiets zonder ondersteuning....
Het ergste is dat ik al was gewaarschuwd veel fietsen makers gooien gazelle eruit.

Gerelateerde modellen