Gazelle Orange C7 HMS 2018 Dames

Ga naar online verkooppunt >

Gazelle Orange C7 HMS 2018 Dames is een van de elektrische stadsfietsen uit de Gazelle collectie. Deze elektrische fiets heeft een Shimano motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een naafversnelling met 7 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Gazelle Orange C7 HMS 2018 Dames
Modelnaam/Uitvoering:
Gazelle Orange C7 HMS 2018 Dames
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
7
Display:
Luxe/LCD
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
21
Adviesverkoopprijs:
€2649

Technologie

Motortechniek
Shimano
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
418Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Industry grey glans / Morning grey glans
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Rollerbrakes voor en achter
Achterlicht:
Spanninga Brasa
Type voorvork:
Verend
Type velgen:
Rodi VR19, 28"
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle Royal Herz
Type zadelpen:
Verend

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Geen idee hoe mijn uitvoering heet, maar het is een gazelle met Nuvinci. Maar 5000 km op gereden en 3 jaar oud. Nu is nuvinci kapot en kost repareren 600 euro. Is een veelvoorkomend euvel bij deze fietsen. Fietswinkel.nl doet niks als fiets ouder dan 2 jaar is. Gazelle gebeld. Doen ook niks. Na veel zeuren kon ik op de onderdelen 25% coulance krijgen (voor de reparatie zijn diverse manuren nodig, dus werkelijke korting op totaalprijs misschien 12,5%). Fiets was nieuw bijna 3.000 euro en kan hem dus na 3 jaar al weggooien. Onderhoud geen probleem, maar 600 euro ophoesten? Daar kunnen mijn kinderen een maand van eten! Beter hadden ze al die dingen gratis vervangen, omdat het een bekend euvel is, ipv de consument hiermee op te schepen. Voor mij never nooit meer een Gazelle! En dat noemt zich "Koninklijk", nu weet ik waarom ik mijn hele leven al overtuigd republikein ben. Van koningshuizen en koninklijk is nog nooit iets goeds gekomen. Stelletje oplichters!
Wij hebben in 2015 2 nieuwe Gazelle E Bike fietsen gekocht, hier hebben we alleen maar ellende mee. Bij mij is er een nieuwe motor onder gezet. Bij mijn vrouw is de tweede motor weer stuk maar Gazelle zeg gewoon we gaan hier niks aan doen, deze is er in 2017 onder gehangen dus zou je zeggen weer 2 jaar garantie maar nee hoor dat blijkt niet zo te werken. Terwijl je op alle elektrische delen toch wettelijk 2 jaar garantie hebt. we zijn dan ook van plan om een procedure te gaan starten.
Slecht ! Maar 1283 km kunnen fietsen met de Gold accu van de Koninklijke Gazelle! De Gazelle e-bike heeft mij in de eerste 2 jaar € 0,35/km gekost, alleen al voor de accu. Daar komt nog de afschrijving van de fiets bij. Zowel Gazelle alsook de leverancier hebben geen boodschap aan mijn defecte accu, vier maanden na het verstrijken van de 2 jaar garantietermijn.
Op 1 november 2014 kocht ik een Gazelle Orange bij Boom Tweewielers Krimpen aan den IJssel (de buurt-fietsenmaker). Met een Bosch accu. De ondersteuning maakt tijdens het fietsen een schurend geluid, dat hoort er bij. Maar dat is ook het enige nadeel, ten opzichte van veel voordelen. Ik fiets er dus veel op. Vorige week viel de ondersteuning onverwacht uit bij het nemen van een verkeersdrempel. Net op het moment dat je 20 km verwijderd bent van huis, dat zal je altijd zien. Dus zonder ondersteuning terug. De fietsenmaker heeft gereset, zonder kosten. Nu moet het goed zijn. Deze week, weer een verkeersdrempel, een vergelijkbaar verhaal. Maar nu aan-uit aan-uit enz. Nu op 10 km afstand. Terug naar huis en naar de fietsenmaker. De ondersteuning is niet stabiel meer, nu met foutmelding 605. Dat is praktisch, je ziet gelijk op de display dat er een fout is (zonder dat je als consument de oorzaak en het gevolg kan inschatten). De fietsenmaker heeft direct telefonisch overleg gehad met Bosch. Accu er uit genomen. Vastgesteld dat de LED's knipperen. Kennelijk is de accu niet goed meer en is er vochtschade opgelopen. Ik kreeg gelijk een nieuwe (opgeladen) accu mee ter vervanging (zonder enige betaling) en ik fiets weer vrolijk rond. Compliment voor de service van de fietsenmaker en van Bosch. Voorbeeldig!

Gerelateerde modellen