Gazelle Orange C7+ HMB 2018 Heren

Ga naar online verkooppunt >

Gazelle Orange C7+ HMB 2018 Heren is een van de elektrische stadsfietsen of e-bike testwinnaar 2018 uit de Gazelle collectie. Deze elektrische fiets heeft een Bosch Active Line motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een naafversnelling met 7 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Gazelle Orange C7+ HMB 2018 Heren
Modelnaam/Uitvoering:
Gazelle Orange C7+ HMB 2018 Heren
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
7
Display:
Luxe/LCD (Bosch Intuvia)
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
24
Adviesverkoopprijs:
€2549

Technologie

Motortechniek
Bosch
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
500Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Black
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische velgremmen voor en achter
Achterlicht:
AXA Riff
Type voorvork:
Verend
Type velgen:
Rodi VR19, 28"
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle Royal Herz
Type zadelpen:
Verend

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

3 jaar geleden een Gazelle e-bike herenfiets gekocht. Nieuwprijs maar liefst £ 2699,- Dit is geen kattenpis. Ik verwacht voor die prijs een kwaliteitsfiets. Ik kan de motor niet uitschakelen dus die draait altijd mee en vraagt dus altijd veel energie waardoor de actieradius automatisch vrij klein is. Al na 3 jaar en 14000 km moest de motor uit elkaar en nieuwe lagers er in kosten £ 214,--. Mijn fietsenmaker uit Witharen heeft dit prima opgelost en hij loopt weer gesmeerd. Maar die lage actieradius!!! En na 3 jaar al de motor stuk. Dit zou niet mogen!! De garantie is 2 jaar. Dit heeft Gazelle natuurlijk bewust gecalquleerd. Dan is Gazelle al van veel problemen gevrijwaard. Dit soort opmerkingen zetten Gazelle en Bosch niet in hun folders en dat is duidelijk onzorgvuldige voorlichting. Al met al geen goede reclame voor Gazelle en Bosch. Misschien komen ze alsnog met een behoorlijke tegemoetkoming over de brug.
20 april 2018 de orange C7+HMB gekocht. Inmiddels ca 500 km er mee gereden. Vorige week de eerste service beurt gehad. Ik had 2 opmerkingen: 1e bij bepaalde stand en/of versnelling voel ik een trilling, een soort vibratie. 2e De accu is er soms moeilijk af te halen , dan krijg ik de sleutel niet omgedraaid. Na de service beurt lijkt het 2e opgelost maar het eerste nog niet. Ik hoop dat dat alsnog gaat gebeuren.
Na 2000 Kilometer ging de motor van mijn Gazelle stuk. Omdat de garantietermijn van 2 jaar is verlopen geen enkele tegemoetkoming en een schandalige behandeling door de klantenservice.
Ik heb de fiets nu 2 weken en heb er 140 km mee gefietst zonder problemen. Tijdens een rit voelde ik plotseling meer weerstand. Bij de fietsenmaker bleek dat er iets was met de achterwielaandrijving die opnieuw afgesteld werd. Hij rijdt nu weer prettig. Actieradius valt ook mee met de gouden accu als je op de Eco stand rijdt. Hij is ook mooi afgewerkt.
Problemen met levering voorvork, klanten service heeft dit binnen een paar dagen opgelost. Afspraken wij bellen u terug werden stipt nagekomen, en er werden geen uitvluchten verzonnen gewoon alles opgelost zoals het hoort. bravo voor de dames van de klanten service.
Ik heb in maart een e-bike gekocht van 2500 euro, toen ik hem zou ophalen deed de verlichting het niet , en ik had er nog geen centimeter op gereden, normaal zou ik de fiets een week kwijt zijn nu had mijn dealer de fiets naar gazelle gebracht en is hij nadat de software opnieuw was geinstalleerd weer goed.
Vorige week heb ik fiets weggebracht want er zat een slag in het achterwiel.
Dezelfde week is hij naar de dealer geweest omdat het hydraulische remsysteem lek was.
Nu had ik gazelle gemaild en die zeggen nu niets voor mij te kunnen betekenen.

Gerelateerde modellen