Gazelle Orange C8 HMB

Ga naar online verkooppunt >

Gazelle Orange C8 HMB is een van de elektrische stadsfietsen uit de Gazelle collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 8 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Gazelle Orange C8 HMB
Modelnaam/Uitvoering:
Gazelle Orange C8 HMB
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
8
Display:
Luxe/LCD (Bosch Nyon)
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
24.5
Adviesverkoopprijs:
€2999

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
500Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Sienna mat
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische velgremmen
Achterlicht:
Spanninga Brasa
Type voorvork:
Verend
Type velgen:
Rodi VR19, 28"
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle Royal Herz
Type zadelpen:
Verend

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

In januari 2016 kochten wij 2 Gazelle Orange CH Hm met Impuls middenmoter samen voor 5000 Euro. Nu 2 jaar later trappen beide fietsen regelmatig door en kraken de motors. Gazelle heeft laten weten niets te doen, immers het is nu buiten de 2 jaar garantie. Wij zijn 50 + en gebruiken de fiets alleen in de zomer om in het weekend of s’avonds een stukje te kunnen fietsen. Een fiets heeft 800 km gelopen de ander 1000 km. De fietsen zijn dus nu al ‘op’. Kennissen kochten een jaar eerder dan ons 2 elektrische fietsen bij Cranenbroek in Brabant voor 1600 Euro samen! Een verschil van 3400 euro. Een ander verschil; zij fietsen nog steeds met plezier en wij niet. We voelen ons eigenlijk ’n beetje bedonderd. Nooit meer een Gazelle voor ons.
Ik heb sinds kort een Gazelle Orange C8 Hybrid F. Ik vind het een schitterende fiets waarvan je amper ziet dat het een electrische fiets is. Hij rijdt prima en ik stap weer veel vaker op de fiets. De motor is krachtig, mooi display en ik kan goed uit de voeten met de gouden accu, kan er lang mee fietsen.
De dealer raadde de fiets aan vanwege het betrouwbare systeem van Panasonic. De fiets komt tot nu toe ook zeer robuust en betrouwbaar over.
Enige puntje is dat ik even moet wennen aan het gewicht van de fiets. Zo'n electrische fiets is wel iets zwaarder om op de fietsdrager te tillen.
Toch een echte aanrader van een mooi Nederlands merk!

Gerelateerde modellen