Giant – Ease-E 2

Giant – Ease-E 2 is een van de elektrische stadsfietsen uit de Giant collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het voorwiel. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 8 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Giant - Ease-E 2
Modelnaam/Uitvoering:
Giant - Ease-E 2
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Aantal versnellingen:
8
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
23.9
Adviesverkoopprijs:
€1999

Technologie

Motorpositie
Motor in het voorwiel

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
400Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Black , Satin Grey
Frametype
Extra Lage Instap
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Shimano rollerbrakes

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

op 25.04.2016 heb ik een giant easy -e gekocht.de motor maakte altijd veel lawaai,waarvoor ik meerdere malen terug gegaan ben naar de dealer, hij heeft de motor gesmeerd. vervolgens waren er spaken gebroken waarvoor een nieuw achterwiel is geplaatst. ongeveer een half jaar later bij het stoppen voor een stoplicht, ik wachtte op groen, versnelling op 1,ik trapte en de motor maakte een raar geluid, plotseling een luide knal en de fiets ging er vandoor. dit is nu al meerdere keren gebeurd. het heeft 3 maanden geduurd voordat de dealer kon begrijpen wat er nu werkelijk gebeurde. ik ging elke keer weer terug. toen heeft hij er een week mee gereden, omdat het moeilijk is om uit te leggen wat er gebeurd. bij hem is het voorgaande ook gebeurd op7.3.2018 heeft hij na overleg met giant een nieuwe sensor geplaatst, en een 2e beurt uitgevoerd. recent is het voorgenoemde probleem weer opnieuw opgetreden. hiervoor heeft de dealer weer een nieuwe sensor besteld. maar is nog niet ontvangen. vorige week is het probleem veel erger geworden,dus weg willen rijden, de motor houd tegen, spaart op een grote knal en dan rijd hij weer, tot een korte pauze, waarna het weer fout gaat. ik ben weer terug gegaan naar de dealer, hij constateerde dat de motor kapot was. hij zou een nieuwe motor bestellen. het betekend dat ik weken mij fiets kwijt ben, dit is verschrikkelijk voor mij, mooi weer, pas een nieuwe heup, nu dus aan huis gekluisterd!!!!! ik ben helemaal niet tevreden, en klaar met deze fiets. erger nog, ik heb er geen vertrouwen meer in, dat de dealer dit gaat oplossen, zodat ik weer het gevoel krijg dat ik veilig kan fietsen! nu de grote vraag, wie gaat dit betalen? en hoelang gaat dit duren?
Mooie fiets, netjes afgewerkt. Komt alleen erg tekort in vermogen, ik haal een gemiddelde snelheid van maximaal 21-22 km/h op de sportieve stand en met regelmatig gebruik van de BOOST-knop. De knop is trouwens niet handig, ik heb liever continu wat meer vermogen beschikbaar zodat ik de 25 km/h haal. Andere E-bikes halen mij in... Wellicht dat software-update nodig is, maar op dit moment raad ik de fiets niet aan.

Gerelateerde modellen