Kalkhoff – Agattu i7HS – dames/heren

Bekijk alternatieve stadsfietsen >>

Geen aanbieders gevonden

Kalkh off – Agattu i7HS – dames/heren is een van de elektrische damesfietsen uit de Kalkh off collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt in het frame weggewerkt en een met 7 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Kalkhoff - Agattu i7HS - dames/heren
Modelnaam/Uitvoering:
Kalkhoff - Agattu i7HS - dames/heren
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Aantal versnellingen:
7
Display:
Impulse Small LCD
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
23
Adviesverkoopprijs:
€2099

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
In het frame weggewerkt
Accucapaciteit
396Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
1.Atlasgrey mat 2.White
Type shifters:
Shimano Nexus
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Energizer Life, 40-622
Type/merk remmen:
Magura HS11
Type voorvork:
SR Suntour CR-8V
Type velgen:
Concept
Type stuurpen:
Concept SL
Type stuur:
Concept Comfort
Zadel:
Selle Bassano Volare
Type zadelpen:
Concept SL
Type crank:
Concept

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Wij hebben de Kalkhoff fietsen nu 3 1/2 jaar. We hebben ruim 12000 km gefietst en we zijn nog steeds verliefd op onze Kalkhoffs. Heel stabiel, prima ondersteuning en best wel een elegant model. De accu’s worden iets minder, maar 65 km halen ze nog met gemak.
Twee fietsen, een Aggatu en een Tasman Benelux. Helaas, 3 jaar in bezit en beiden nog geen enkele keer probleemloos kunnen gebruiken. 5 fietsvakanties deels in het water gevallen, en steeds weer meedenkend, gehoopt op een gedegen oplossing. Motor impuls 2.0, haperingen, geluid, wisselvallige ondersteuning . Na 2 maal motorvervanging en nu de derde, een geheel nieuw gereviseerd type, nog steeds een wanhoop. Veel lawaai, een soort knarrend geluid op afstand al duidelijk hoorbaar, bij wijlen een schurend tamelijk tonaal geluid. De maat is vol bij mij. Ben nu in onderhandeling over een inruil van beide fietsen waarbij ik mag verwachten een goede compensatie te krijgen voor de 5 praktisch in het water gevallen fietsvakanties. Ik wacht het aanbod af. Nooit meer een Impuls motor, deze blijft van inferieure kwaliteit, zelfs het nieuwe ontwerp. Helaas.
Hier aan de tweede motor toe, alhoewel hij veel minder 'doordrapt' dan de vorige gebeurt het af en toe nog steeds.

Misschien kan de Kalkhoff dealer on Elektrischefietsen.com van Jan 19, 2017 mij vertellen hoe ik de versie 4 motor kan bemachtigen?
Na 2 jaar en ondertussen bijna 30.000 km te hebben gereden (dagelijks woon-werk verkeer) enkrel normale slijtage (ketting en tandwielen en remblokken) geen problemen gehad de accu werkt ook nog steeds goed kan nog steeds 100 km op power rijden.

Gerelateerde modellen