Koga – E-LEMENT dames

Koga – E-LEMENT dames is een van de elektrische damesfietsen uit de KOGA collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 10 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Koga - E-LEMENT dames
Modelnaam/Uitvoering:
Koga - E-LEMENT dames
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Aantal versnellingen:
10
Display:
Bosch Intuvia
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
22.8
Adviesverkoopprijs:
€3499

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
400Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Matt Black
Type shifters:
Shimano SLX
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Energizer 37 mm
Type/merk remmen:
Magura MT2
Achterlicht:
Spanninga Plateo - Standlight
Type voorvork:
KOGA Feathershock
Type velgen:
Mach 1 560
Type stuurpen:
KOGA adjustable stem - A-head
Type stuur:
KOGA Riser alloy
Zadel:
KOGA
Type zadelpen:
KOGA Alloy
Type crank:
Mirande 18T

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Heb de fiets nu tweejaar heel fijne fiets prima ondersteuning alleen verende zadelpen op laten zetten prima fiets voor heuvelachtig gebied is wel dure fiets 3498 e maar dan heb je ook wat
Beste Koga liefhebbers,

Sinds 30 april 2016 hebben we de fietsen in bezit (Koga E-Lement) ze voldoende nog steeds naar behoren. Ik zelf ben ik in bezit van een heren fiets model en mijn echtgenoot een dames fiets. we hebben allebei 3000 kilometers mee gefietst. Een probleem met mijn fiets, na 2500 kilometer waren van mijn achter wiel veel spaken los, maar de dealer van Boxel heeft dit passend opgelost. Tot nu toe zeer, te vrede over onze fietsen. de fietsen zien er sportief uit, en het is een genot om er op te fietsen. Dit is onze beste aankoop van ons, GEEN KLAGEN super !!!!

Met een fiets groet van Paul Westlander 68 jaar
We hebben sinds 30 april 2016 twee schitterde Koga E-lement fietsen, nu op de teller staat er 3000 km op gefietst. Tot nu toe zeer tevreden over onze Koga`s, ik zelf heb een heren model en daar heb ik tot nu toe geen spijt van, en mijn echtgenoot uiteraard een dames model. Het afgelopen jaar in Oostenrijk gefietst tot aan Wenen toe, het fietst voor treffelijk allen van mijn fiets waren veel spaken van het achter wiel los gekomen, maar dat heeft onze dealer van Boxel passend heft op gelost. We hebben totaal geen spijt van aankoop. Super, en dat mag ook wel een gezegd worden over Koga.
Paul Westland 16-03-2017 68 jaar
Ik heb een nieuwe Koga E-Lement D47 500 wh 2016 sedert een 5 tal weken. Super fiets waar het niet dat er een hinderlijk geluid is wanneer ik fiets, ik ga terug naar de winkel en vertel mijn probleem , de verkoper zegt ...je ketting en zo....smeren ( ik ben 73 jaar) dan is het opgelost. Mijn zoon heeft dat gedaan maar dat was het probleem natuurlijk niet. Ik dacht het is mijn stuur of de schijfremmen ? Maar ik denk het stuur. Ik ga terug naar de verkoper, die rijd er mee en zegt dat het het stuur is en dat hij daar niets kan aandoen, hij kon eventueel een nieuwe pen insteken maar niet de originele van Koga . Is er iemand die dit probleem kent. Het is echt een hinderlijk geluid,en hoe los ik het op
Wat een geweldige fiets, de trapondersteuning blijft gaan, zonder dat remgevoel wat sommige e bikes hebben. zelfs zonder trapondersteuning is het nog goed fietsbaar. super mooie fiets die overal veel bekijks heeft. helemaal tevreden mee!!!!
13-3-2016, Dit weekend op pad geweest om te informeren voor zoon, die graag een elektrische fiets wilde. Verschillende fietsen gezien, en daar heeft hij ook op gefietst, nu zag hij dus de koga e-lement. Aangezien, hij alles met de fiets doet en erg sportief is, en ik eigenlijk weinig heb gehoord over de koga qua merk was ik wel super benieuwd na de meningen over t merk. wat een pracht fiets, maar we weten ook wel dat er om een bepaalde tijd toch wel t een en ander vervangen moet worden, en dat hij daardoor extra onkosten krijgt, en die zelf moet betalen. Zoon is 20 jaar oud. Hij is helemaal weg van de fiets, dus die koga die zal er wel komen denk ik zo. Hoop dat het ook zijn geld waard is en dat er niet al te veel mankementen aan komen, mochten er mensen nog tips hebben.....heel graag. Een moeder die zich wel wat zorgen maakt.

Gerelateerde modellen