Koga – E-LEMENT heren

Koga – E-LEMENT heren is een van de elektrische herenfietsen uit de KOGA collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 10 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Koga - E-LEMENT heren
Modelnaam/Uitvoering:
Koga - E-LEMENT heren
Type (elektrische) fiets
Elektrische herenfietsen
Aantal versnellingen:
10
Display:
Bosch Intuvia
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
22.7
Adviesverkoopprijs:
€3499

Technologie

Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
400Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Matt Black
Type shifters:
Shimano SLX
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Energizer 37 mm
Type/merk remmen:
Magura MT2
Achterlicht:
Spanninga Plateo - Standlight
Type voorvork:
KOGA Feathershock
Type velgen:
Mach 1 560
Type stuurpen:
KOGA adjustable stem - A-head
Type stuur:
KOGA Riser alloy
Zadel:
KOGA
Type zadelpen:
KOGA Alloy
Type crank:
Mirande 18T

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Heb al meer dan 3 jaar een Koga Element - van op de sukkel vanaf maand 8 - ondersteuning valt weg - nieuw dock station laten plaatsen na +- 5 ritten terug van hetzelfde - Bij koga verwijst men naar Bosch - ben er al talrijke malen naar de Dealer mee geweest (iedermaal +- 30 km) - oplossing zelf gevonden - mijn batterij wordt nu op het dockstation gedrukt met twee velcro bandjes en het probleem is opgelost! - Gevonden zonder hulp van Koga of dealer is niet zoals het moet maar hij rijd. Met een wrang gevoel van John De Wit. Ps. 5 sterren als hij rijd! Maar ge moet er zelf voor zorgen. Ben ook van dealer veranderd. Ben 70 rij graag met ondersteuning?!?!?!?!
Beste Heer Raymond, Een fiets naar de containerpark is het laatste wat u moet doen, anders kom ik hem wel ophalen, u overdrijf wel een klein beetje. Bezit zelf de Koga ELement het is een super fiets tot in Hongarije geweest zit nu 5000 km op. Mijn rechter rem is nu defect, maar voor alles is een oplossing. Wees een beetje positief over je Koga fiets.!!!! Met een Koga glimlach van Paul van Dijck
We hebben sinds 30 april 2016 twee schitterde Koga E-lement fietsen, nu op de teller staat er 3000 km op gefietst. Tot nu toe zeer tevreden over onze Koga`s, ik zelf heb een heren model en daar heb ik tot nu toe geen spijt van, en mijn echtgenoot uiteraard een dames model. Het afgelopen jaar in Oostenrijk gefietst tot aan Wenen toe, het fietst voor treffelijk allen van mijn fiets waren veel spaken van het achter wiel los gekomen, maar dat heeft onze dealer van Boxel passend heft op gelost. We hebben totaal geen spijt van aankoop. Super, en dat mag ook wel een gezegd worden over Koga.
Paul Westland 22-03-2017
We hebben sinds 30 april 2016 twee schitterde Koga E-lement fietsen, nu op de teller staat er 3000 km op gefietst. Tot nu toe zeer tevreden over onze Koga`s, ik zelf heb een heren model en daar heb ik tot nu toe geen spijt van, en mijn echtgenoot uiteraard een dames model. Het afgelopen jaar in Oostenrijk gefietst tot aan Wenen toe, het fietst voor treffelijk allen van mijn fiets waren veel spaken van het achter wiel los gekomen, maar dat heeft onze dealer van Boxel passend heft op gelost. We hebben totaal geen spijt van aankoop. Super, en dat mag ook wel een gezegd worden over Koga.
Paul Westland 16-03-2017
Dag Koga liefhebbers,

We hebben allebei een Koga E Lement fiets, vanaf 30 april 2016 en vanaf die tijd zeer tevreden. De kilometer stand is nu 1919. We zijn met de fietsen in Oostenrijk geweest, een ritje van Passau naar Wenen onderweg hebben de fietsen veel bekijks en het was een genot om op deze fietsen te rijden. De remmen van deze fiets voldoen goed tot zeer perfect om af dalingen mee te rijden. Hier en daar een rammeltje de standaard is onderweg wel een paar keer extra vast gezet. Ook de accu (houder) kan je niet voldoende vastzetten. De accu is 500 watt, en die inhoud hadden we zeker nodig in de bergen, en na 90 kilometer is de inhoud van je accu leeg.
Het zal in Nederland, met vlakke wegen anders zijn, maar dat moeten we hier nog uit proberen. Ook mijn stuur kraakt en dat is hinderlijk.
Strakjes in november krijgen de fietsen een onderhoud beurt, en dan worden de probleempjes wel opgelost.

In Oostenrijk een echtpaar ontmoet ook met Koga E-Lement het zelfde bouwjaar vonden de fiets perfect, alleen de hadden het sportieve zadel vervangen voor een breder zadel.

Paul Westlander 01-09-2016
Wij bezitten alle bij een nieuwe Koga E-Lement 500 watt . De levertijd was erg lang 4 maanden, ontvangen 30 April 2016 zeer tevreden en alles gaat naar wens. Mooie fietsen zijn het. De display van de heren fiets zit een rammeltje dat wil ik er uit hebben. 15 juli beginnen wij een fietstocht van Passau naar Wenen, en dan lekker uit testen.
Voor ons een juiste keus fiets lekker blijven fietsen op een Koga.........................
Wij zijn zeer tevreden
Sinds nov.2015 hebben mijn vrouw en ik nu een Koga Element.
Niets dan lof voor deze geweldige fietsen.
De Performance Line van Bosch is vele malen sterker dan de Active Line.
Wij fietsen zelden hoger dan de Eco-stand en nog geeft deze ruim voldoende ondersteuning.De actieradius is voor mij makkelijk 135 km en voor mijn vrouw meer dan 150km ,met een 400 watt accu. ,maar ik weeg dan ook 30kg zwaarder.
Daarbij zijn het dan ook nog eens mooie,sportief ogende fietsen die overal kijkers trekken.Het enige nadeel is misschien het prijskaartje,maar alle waar naar zijn geld denk ik.
Een Koga kopen, dat hebben wij gedaan E-Lement 30-12-2016 besteld , Uitlevering dames fiets 3e week april 2016 heren fiets vanaf 9 mei 2016. De levertijden vindt ik erg lang hou daar rekening mee..
Op 2 december 2015 mijn Koga E-lement herenfiets besteld bij Fietsen Roelens te Dadizele , (dit is mijn 6de Koga fiets ) deze zou geleverd worden in week 7 2016 , maar helaas een verkeerde fiets door Koga opgestuurd . Na contact van de fietsmaker met Koga zouden ze een andere kunnen leveren in week 17 . Daar kon ik niet mee akkoord gaan . Ik heb dan gevraagd om de bestelling te annuleren , maar plots kon de nieuwe E-lement geleverd worden in week 11 . waar ik nog kon mee leven , en door de goede service van fietsen Roelens heb ik een andere E-bike mogen gebruiken in afwachting van levering .
Besluit : koop je een Koga bij een goede fietsmaker dit is de enige goede garantie .
Ben sinds vier weken in bezit van een Koga E-lement en ben vanmorgen de accu verloren door iets te snel over een richel van de busbaan te fietsen, ik weet 100% zeker dat de accu er goed in zat , dealer beweerd natuurlijk het tegenover gestelde. Het veertje binnen in de accuhouder die de accu vergrendeld houdt is (naar mijn mening) veel te licht uitgevoerd . Ik ben benieuwd of er meerdere mensen zijn die dit is overkomen. LET DUS GOED OP BIJ DREMPELS, STOEP OF ANDERE ONEFFENHEDEN IN HET WEGDEK. Fiets ziet er schitterend en sportief uit en krijg veel positieve reacties. Accu doet het nog wel maar het mooie is er wel van af want er zijn natuurlijk beschadigingen. kijken of ik iets kan verhalen op de verzekering.
Ik heb in oktober 2014 samen met mijn vrouw 2 stuks Koga E-lement aangeschaft. Tot nu toe 3600 km gereden. Deze km's zijn tot op heden volledig probleemloos gereden. De Bosch motor en accu en computer werken zeer goed en het is werkelijk een lust op de Koga E-lement te rijden. Ik beveel de Koga E-lement aan een ieder die van plan zijn een e-bike van Koga aan te schaffen. Tevens is de E-lement een zeer sportief uitziende fiets met een derailleur versnelling. Wacht met spanning op model 2016. Succes Koga

Gerelateerde modellen